Οι 10 πιο δυνατές τάσεις της μόδας στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2019!

Μετάφραση-επιμέλεια Νατάσσα Κωστάκη, editor EYE magazine

Περιηγηθήκαμε στα διεθνή portals και συναντήσαμε τους fashion editors αναζητώντας τις 10 πιο δυνατές τάσεις της μόδας στα γυναικεία γυαλιά ηλίου που θα κυριαρχήσουν για το 2019! Εκκεντρικά, avant-garde, καινοτόμα, μοναδικά σχέδια…

Super-Slim Cat Eye
Τελευταία, έχει παρατηρηθεί μία ιδιαίτερη τάση προς το σχεδιασμό σκελετών σε πιο στενή γραμμή, καθώς αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση των cat-eye σχεδίων. Ως αποτέλεσμα, οι εκκεντρικοί «φτερωτοί» σκελετοί, τονίζονται με πιο λεπτεπίλεπτα περιγράμματα. Πολλές είναι εκείνες που επιλέγουν γυαλιά ηλίου σε cat-eye σχέδια, τραβώντας τα βλέμματα σε κάθε τους εμφάνιση!

Extended Rectangle
Η μόδα αγαπά τα μεγάλα, παραλληλόγραμμα σχέδια και τους σκελετούς σε έντονες αποχρώσεις! Έτσι, για το 2019 οι σχεδιαστές προτείνουν τους παραλληλόγραμμους σκελετούς, χωρίς την έντονη παρουσία καμπύλων, σε πιο στενή σχεδιαστικά γραμμή. Μία στιλιστική επιλογή που προτιμάται από πολλές γυναίκες παγκοσμίως!

Shield
Δυναμική παρουσία στον χώρο της μόδας έχουν και οι μάσκες ηλίου, οι οποίες αγκαλιάζουν με στιλ το γυναικείο πρόσωπο. Το σπορ και δυναμικό ντύσιμο παραμένει πάντα μία δημοφιλή γυναικεία επιλογή, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τα shield γυαλιά ηλίου απαραίτητα!

Rimless Frame
Τα γυαλιά ηλίου χωρίς σκελετό ή με ελάχιστα μεταλλικά στοιχεία, είναι must για το 2019! Εντυπωσιακοί χρωματισμοί και ποικίλα σχέδια, προσδίδουν ένα πιο ανάλαφρο και νεανικό στιλ. Μία τάση που δηλώνει δυναμικά το «παρών» σε πολυάριθμες πασαρέλες!

Novelty Frame
Οι πιο καινοτόμοι και παιχνιδιάρικοι σκελετοί ήρθαν για να μείνουν, αφού οι νεανικές ηλικίες τα λατρεύουν!

Retro Oversized Frames
Οι oversized σκελετοί ήταν πάντα μέρος της μόδας, κάτι που φυσικά θα ισχύσει και το 2019! Είναι η εναλλακτική απέναντι στους πιο μικρούς και διακριτικούς σκελετούς, για εκείνες που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα σε κάθε τους εμφάνιση! Τέλος, όσον αφορά στους υπερμεγέθεις σκελετούς, παρατηρείται μία τάση προς τους vintage και τους retro.

Oval Frame
Οι σκελετοί με οβάλ σχεδιασμό είναι μία φρέσκια εναλλακτική, για όσες επιθυμούν κάτι παραπάνω από ένα απλό στρογγυλό σχέδιο. Μία τάση που κυριαρχεί τις τελευταίες σεζόν και θα συνεχίσει να γοητεύει τις γυναίκες που τα επιλέγουν!

Square Frame
Οι τετράγωνοι σκελετοί, με καμπυλωτές άκρες προσδίδουν μία retro-vintage αίσθηση και θα είναι σε κάθε συλλογή τη νέα χρονιά! Προορίζονται για δυναμικές γυναίκες που δε διστάζουν να δοκιμάζουν ό,τι νέο έχει να προσφέρει η μόδα του eyewear!

Retro Sports Aviator
Οι σχεδιαστές των πιλοτικών γυαλιών ηλίου, έχουν εμπνευστεί από μία πιο retro διάθεση, ακολουθώντας τη γραμμή των σπορ, συνδυάζοντας έξυπνα λεπτομέρειες από shield σχέδια και ζωηρά χρώματα! Μία ιδιαίτερη eyewear επιλογή και για το 2019, για όλες τις δυναμικές γυναίκες που αγαπούν το στιλ και ακολουθούν τη μόδα!

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Τhe Significance of Avant-garde!

Next Post

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους φωτοχρωμικούς φακούς