Sparkling Grand Opening by Kokkoris Optics!

Γράφει η Νατάσσα Κωστάκη, editor EYE Magazine

Στις 17.12.2018 έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Kokkoris Optics στην Αθήνα. Το περιοδικό ΕΥΕ magazine παρευρέθηκε και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές και τις ποικίλες εκλεπτυσμένες eyewear συλλογές!

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα στη Μητροπόλεως 21, στο υπέροχο και μοναδικά σχεδιασμένο νέο κατάστημα Kokkoris Optics. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, με ζωντανή μουσική και γιορτινό στολισμό, χαμογελαστούς επισκέπτες και εκπληκτικές eyewear συλλογές να κοσμούν τα ράφια του πολυτελούς καταστήματος. Mία βραδιά άρτια οργανωμένη, πλαισιωμένη από πολλές προσωπικότητες και κορυφαίους οφθαλμιάτρους, σε ένα μοναδικό οπτικό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας!

Υπάρχουν ορισμένα καταστήματα οπτικών που πραγματικά ξεχωρίζουν, σε ό,τι αφορά την ποικιλία προϊόντων, τον επαγγελματισμό και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Τα καταστήματα Kokkoris ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, γι αυτό και οι πιστοί πελάτες τους τα έχουν σαν τα μάτια τους! Κάνοντας τη διαφορά, τα Kokkoris Optics σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από την πιο ολοκληρωμένη συλλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου, των πιο hot και επώνυμων brands, καθώς και τους κορυφαίους έγχρωμους φακούς επαφής.

Στα Kokkoris Optics εκτελούνται συνταγές φακών επαφής, οράσεως και πολυεστιακών με ακρίβεια και υπευθυνότητα, καθώς η εξυπηρέτηση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό (πτυχιούχους οπτικούς), παρέχοντάς σας πάντα εναλλακτικές επιλογών και συμβουλεύοντάς σας για την καλύτερη αγορά. Εκτός από μια εντυπωσιακή γκάμα από γυαλιά οράσεως και ηλίου, στα καταστήματα Kokkoris Optics θα βρείτε και ημερήσιους, μηνιαίους, έγχρωμους, αστιγματικούς, πολυεστιακούς φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής.

Τέλος, τα καταστήματα Kokkoris διαθέτουν την καλύτερη εξειδίκευση του προσωπικού, δωρεάν service και μέτρηση, online και τηλεφωνικές παραγγελίες. Γιατί στα καταστήματα οπτικών Kokkoris βλέπουν μακριά. Κι εσείς μακρύτερα…

Share with your friends
Tags:
Previous Post

4 Iανουαρίου – Παγκόσμια ημέρα Braille

Next Post

Τhe Significance of Avant-garde!