Ανασκόπηση Silmo Istanbul 2018, η εμπορική έκθεση που μετράει!

H 6η έκδοση της Silmo Istanbul που έλαβε χώρα από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Yeşilköy, απέδειξε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ότι πρόκειται για μία σημαντική έκθεση που ειδικεύεται στα οπτικά προϊόντα και την eyewear βιομηχανία.
Έχοντας ως κύριο στόχο τη συνεχή ανάπτυξη, η Silmo Istanbul καλωσόρισε 150 εταιρίες και 647 brands, φιλοξενώντας τους εκθέτες στα τρία επίπεδα των 17.000 τ.μ. του Istanbul Expo Center Yeşilköy, ενώ γύρω στους 10.784 επισκέπτες έδωσαν το «παρών», αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στο 16%, σε σύγκριση με το 2017. Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκε τεράστια αύξηση στους διεθνείς επισκέπτες: + 27.5% ή 1.627 επαγγελματίες ήταν παρόντες.

Αυτή η ανοδική πορεία αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία του συγκεκριμένου event, να κερδίσει την καρδιά της Ευρώπης –συμπεριλαμβάνοντας τη μεγάλη οικονομική δύναμη των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και της Βόρειας Αφρικής–, η οποία είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για τα οπτικά και την eyewear βιομηχανία. Συγκεκριμένα, οι ζώνες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής απευθύνονται σε μία αγορά της τάξεως των 350 εκατομμυρίων καταναλωτών, με αυξημένη αγοραστική δύναμη.

Χάρη στη διεθνή προβολή της Silmo Istanbul, οπτικοί και επαγγελματίες των ματιών είχαν τη δυνατότητα συναντήσουν Τούρκους και ξένους παραγωγούς και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Κωνσταντινούπολη, την πρωτεύουσα της Τουρκίας.

H νέα έκδοση της Silmo Istanbul θα λάβει χώρα από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019. Να είστε όλοι εκεί!

Πληροφορίες: Silmo Istanbul 2019

Share with your friends
Tags: