Original Vintage

Η Original Vintage αποτελεί ένα brand που βασίζεται στην διαχρονική αισθητική. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από συλλογές που αντέχουν στον χρόνο και αποτελούν χαρακτηριστικά γυαλιά κατασκευασμένα από ανώτερα υλικά. Είναι μια ωδή στον γνήσιο σχεδιασμό και τη δεξιοτεχνία.

Η Original Vintage ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Sampi. Το κοινό μας πάθος για την αστική κουλτούρα, τη σχεδίαση που δημιουργεί ένα πραγματικό μανιφέστο και την έμπνευση από την πόλη που αγαπάμε και ζούμε, την Αθήνα, είναι τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν αυτή τη συνεργασία. Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία μιας capsule συλλογής γυαλιών ηλίου.

Sampi, ατέλειωτο πάθος για το design.
Το ατέλειωτο πάθος για τη σχεδίαση είναι η κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία του brand Sampi από την Ιωάννα Σιαμπάνη. Το Sampi χαρακτηρίζει αυτούς που έχουν τόλμη και αυτοπεποίθηση. Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας σειράς σκελετών που καταθέτει το δικό της μανιφέστο και εκφράζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Κάθε κομμάτι προορίζεται να είναι μέρος του αστικού πολιτισμού της Αθήνας. Καλώς ήρθατε λοιπόν στον κόσμο της κομψότητας ακολουθώντας ένα ταξίδι γεμάτο φεμινισμό.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη συνεργασία για την Original Vintage που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2013 και στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος του νεοφυούς brand στην εκδήλωση “Bread & Butter” στο Βερολίνο το 2015. Η Original Vintage συνεργάστηκε με brands και ανθρώπους που μοιράζονται κοινή ηθική, αξίες και όραμα δημιούργώντας γυαλιά ηλίου ειδικής έκδοσης.

timeline of collaborations:

2015

Hendrick’s x Original Vintage
Μια συλλογή γυαλιών ηλίου capsule περιορισμένης έκδοσης. Τρία στυλ για γυναίκες και δύο στυλ για άνδρες δοξάζουν την εικονική εμφάνιση του ‘50 και του ‘60.

2016

Aviator watches x Original Vintage (Bristol Scout 1264)
Τρία στυλ εμπνευσμένα από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο με θέμα την αεροπορία της εποχής, χειροποίητα, σε πολύ περιορισμένο αριθμό παραγωγής.

FA – SSION x Original Vintage
Ειδική έκδοση γυαλιών ηλίου που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την blogger μόδας και την πρέσβειρα του brand, Fani Paravalou.

2017

Cocomat bikes x Original Vintage
Γυαλιά ηλίου περιορισμένης έκδοσης για την Cocomat.

2018

ΙΣΟ x Original Vintage
Πέντε στυλ γυαλιών ηλίου ειδικής έκδοσης που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη του hip hop και είδωλο μόδας ΙΣΟ.

2019

Original Vintage at the Kathy Heyndels catwalk
Συμμετοχή στην πασαρέλα της Kathy Heyndels στα πλαίσια της εβδομάδας Athens Xclusive designers, με πανοραμική παρουσίαση της συλλογής capsule XY του 2019.

Original Vintage for Three Cents
Δημιουργία γυαλιών ηλίου περιορισμένης έκδοσης, φτιαγμένα για την παρουσίαση τριών νέων καλοκαιρινών γεύσεων του Three Cents.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Η Maui Jim παρουσιάζει τη Νέα της Συλλογή Manchester United

Next Post

Uglybell