Ανακαλύψτε τους νικητές SILMO D’OR 2019!

Γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

MONTURE INNOVATION TECHNOLOGIQUE
ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Η Freisicht πραγματοποιεί επανάσταση στον τομέα των φυσικών υλικών! Τα βελτιστοποιεί με ένα φυσικό τρόπο έτσι ώστε οι στερεοί ξύλινοι σκελετοί να μπορούν να μορφοποιηθούν όταν θερμαίνονται από τον οπτικό και, για πρώτη φορά, να προσαρμόζονται εργονομικά σε κάθε σχήμα προσώπου.

ENFANT I ΠΑΙΔΙΚΟ

Η Opal εγκαινιάζει την πρώτη της σειρά βιολογικής οξικής κυτταρίνης για παιδιά ηλικίας 2-3 ετών.
Αυτό το νέο στρογγυλό, άνετο σχέδιο διατίθεται σε 8 μοντέλα για αγόρια και κορίτσια. Χωρίς φθαλικές ενώσεις ή χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμόνες, είναι ένα μη τοξικό, αντιαλλεργικό υλικό το οποίο συμμορφώνεται με την αρχή της προφύλαξης αναφορικά με τα νήπια.

MONTURE OPTIQUE « TENDANCE MODE »
ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ "FASHION TREND"

Ένας εντυπωσιακός στρογγυλός σκελετός ο οποίος πλαισιώνεται με ένα αυλακωτό χείλος και ένα μεταλλικό νήμα γύρω από τους φακούς. Ένας πολύ δημιουργικός και πρωτοποριακός σκελετός όπου η γεωμετρία και το απρόσμενο παιχνίδι των χρωμάτων τον καθιστούν πολύ ενδιαφέρον αλλά και πρωτοποριακό.

LUNETTES SOLAIRES « TENDANCE MODE »
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ "FASHION TREND"

Το Endless Summer είναι το τελευταίο επαναερμηνευμένο μοντέλο aviator της SONIA RYKIEL για τις γυναίκες που αγαπούν την περιπέτεια. Τα γυαλιά ηλίου έχουν σαν αναφορά το τοπίο της ερήμου και μας θυμίζουν την ομορφιά της αντίθεσης των υλικών, χάρη στον τέλειο συνδυασμό του μετάλλου και της οξικής κυτταρίνης. Το Endless Summer δεν είναι ένα απλό σχέδιο, είναι μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι όπου γίνεστε μέρος της ιστορίας της RYKIEL.

SPORT | ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Το MTB Attack είναι ένα must-have για τους λάτρεις του αθλητισμού και της ποδηλασίας.
Αυτό το μοντέλο έχει 2 διαφορετικούς εναλλάξιμους φακούς Chroma Pop: τον «Black Chroma Pop», ο οποίος είναι ότι το καλύτερο για περιοχές υψηλής έκθεσης στον ήλιο και τον «Light Amper» ο οποίος εξασφαλίζει την πλήρη άνεση σε περίπτωση χαμηλού φωτισμού.

MONTURE OPTIQUE « CREATEUR LUNETIER »
ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΥΑΛΙΩΝ " EYEWEAR DESIGNER"

Μαγεύεστε από τα έντονα χρώματα και τις γραφικές γραμμές της ηλιακής αρχιτεκτονικής, εμπνευσμένες από τον μεγάλο Luis Barragán της δεκαετίας του 1990. Αυτή τη νέα συλλογή σας φέρνει πίσω στις καλύτερες αναμνήσεις σας – GRAPHIC – Metal

LUNETTES SOLAIRES « CREATEUR LUNETIER »
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ " EYEWEAR DESIGNER"

Η Caroline Abram παρουσιάζει τα τεράστια αυτά γυαλιά ηλίου: λεπτά, αλλά φουτουριστικά, όψη αισθησιακή προερχόμενη από τις εσωτερικές καμπύλες, ισχυρή με γεωμετρικά περιγράμματα, αυτή η μάσκα είναι επιτηδευμένη όσο και γυναικεία. Η ελαφρότητα και η αντοχή εξασφαλίζονται από την οξική κυτταρίνη HDC. Ο ανοξείδωτος χάλυβας κατασκευάζεται από μια διαδικασία 10 βημάτων, επιτρέποντας τον τέλειο έλεγχο της απόχρωσης και της αντοχής του. Ο σκελετός είναι εφοδιασμένος με μαξιλαράκια μύτης σιλικόνης, για να εξασφαλίζει μια εξατομικευμένη άνεση.

VISION CONTACTOLOGIE
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
MATERIEL I Equipement
ΥΛΙΚΑ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
BASSE VISION I ΧΑΜΗΛΗ ΟΡΑΣΗ
VERRES I ΦΑΚΟΙ
Share with your friends
Tags:
Previous Post

Opti 2020

Next Post

Πρεσβυωπία και Φακοί Επαφής