Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές δράσεις της Maui Jim!

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές δράσεις που διοργανώθηκαν από κοινού με οπτικά καταστήματα και την Maui Jim, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Αποκορύφωμα των δράσεων αυτών, ήταν η επίσκεψη και η ενημερωτική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στον ξεχωριστό χώρο του ELEON LOFT σε οπτικούς, συνεργάτες της Maui Jim, από τους κκ Ben Sheets: Training Manager, Europe και Andrea Salmaso: Sales Director, Italy – Greece!
Την παρουσίαση παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 οπτικοί, συνεργάτες της Maui Jim στην Ελλάδα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις πρωτοπόρες λύσεις που προσφέρει η εταιρία.

Τα γυαλιά ηλίου Maui Jim γεννήθηκαν το 1980 στις παραλίες του Maui και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα μάτια από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου. Σήμερα, η Maui Jim αναγνωρίζεται για την ασύγκριτη υπηρεσία που προσφέρει, χαρακτηριστικά την εντάσει στη φιλοσοφία του “Aloha Spirit”, για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της, καθώς και για την τεχνολογία του παντεταρισμένου φακού PolarizedPlus2®, η οποία εμποδίζει το 100% των επιβλαβών ακτίνων UV, εξαλείφει την αντανάκλαση, ενώ παράλληλα ενισχύει το χρώμα, την καθαρότητα και την αντίληψη του βάθους. Τα γυαλιά ηλίου Maui Jim έχουν κερδίσει τη Σφραγίδα Σύστασης του Οργανισμού Καρκίνου του Δέρματος ως αποτελεσματικό φίλτρο UV για τα μάτια και το δέρμα που το περιβάλλει.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση της νέας σειράς MauiPure® LT, το οποίο προσφέρει άνεση στο φως, καθώς και αντοχή στις κρούσεις και τις γρατσουνιές, με χρήση της τεχνολογίας PolarizedPlus2. Ο σκελετός της σειράς έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία στη χρήση. Το συνολικό βάρος του μαζί με τους φακούς είναι μόλις 10 γραμμάρια!
Τα ακροβραχιόνια και τα επιρρήνια του σκελετού, έχουν σχεδιαστεί με προηγμένη τεχνολογία για καλύτερη πρόσφυση και μικρότερη ολίσθηση. Η νέα σειρά δίνει τις απαραίτητες λύσεις και προσφέρει ένα νέο πεδίο δράσης για τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς επίσης και νέες ευκαιρίες εξυπηρέτησης των πελατών τους στη βάση της επιχειρηματικής τους ανάπτυξης.
Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους, αλλά και με τα έμπειρα στελέχη της Maui Jim κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Share with your friends
Tags: