Η Johnson & Johnson Vision απέσπασε το χρυσό SILMO d’Or Award 2019 για τους Φακούς Επαφής ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™

Τα ετήσια βραβεία αναγνωρίζουν «τη δημιουργικότητα και την καινοτομία» στην Έκθεση SILMO Paris

Παρίσι, Γαλλία, 27-30 Σεπτεμβρίου 2019 – Η Johnson & Johnson Vision* απέσπασε το χρυσό βραβείο SILMO d’Or 2019 για τον καινοτόμο φακό επαφής ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™ στο Παρίσι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019.
Η 25η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων SILMO d’Or πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στα πλαίσια της SILMO Paris, της διεθνούς έκθεσης για την οπτική βιομηχανία. Τα αναγνωρισμένα βραβεία κρίθηκαν από μια διεθνή κριτική επιτροπή, της οποίας πρόεδρος ήταν φέτος ο διάσημος Γάλλος Σχεδιαστής και Αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Christophe Pillet.
Ο ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™ βραβεύτηκε με την κορυφαία διάκριση στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία «Φακοί Επαφής».
Ο 1ος στο είδος του φωτοχρωμικός φακός επαφής προσφέρει οφέλη πέρα από τη διόρθωση της όρασης, μειώνοντας την έκθεση στο έντονο φως τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους†, καθώς και την ενοχλητική επίδραση που αυτό έχει στα μάτια των χρηστών.1,2,‡,** Αρχικά, κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτή τη χρονιά και τώρα διατίθεται σε χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και άλλων χωρών.
«Έχουμε την τιμή να διακριθούμε από τα SILMO d’Or Awards», δήλωσε η Sandra Rasche, Vice President Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής της Johnson & Johnson. «Διαθέτουμε τους ACUVUE® OASYS with Transitions™ στους χρήστες φακών επαφής στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική κατά τους τελευταίους μήνες και είναι υπέροχο να βλέπουμε την αναγνώριση της τεχνολογίας με αυτόν τον τρόπο».
«Η SILMO Paris αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός κάθε χρόνο για τη βιομηχανία των οπτικών ειδών στην Ευρώπη», δήλωσε ο Δρ. Ιωάννης Γ. Τρανούδης, Senior Director, Professional Education Solutions Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής. «Το φετινό βραβείο έρχεται να τονίσει το πόσο πραγματικά καινοτόμο λύση αποτελεί ο ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™. Είναι ο 1ος φακός επαφής που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαχειριστούν το μεταβαλλόμενο φως στην καθημερινή τους ζωή».2
Επιπλέον, ο ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™ αναγνωρίστηκε από το TIME ως μία από τις «καλύτερες εφευρέσεις του 2018».
Η δημιουργία του καινοτόμου φακού επαφής είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Johnson & Johnson Vision με την Transitions Optical Limited, τον κορυφαίο προμηθευτή φωτοχρωμικών φακών γυαλιών οράσεως παγκοσμίως.

Σημαντική πληροφορία για τους χρήστες Φακών Επαφής

Οι Φακοί Επαφής ACUVUE® διατίθενται για τη διόρθωση της όρασης. Ένας επαγγελματίας στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών θα καθορίσει εάν οι φακοί επαφής αποτελούν κατάλληλη λύση για εσάς. Αν και σπάνια, σοβαρά οφθαλμικά προβλήματα μπορεί να αναπτυχθούν κατά τη χρήση φακών επαφής. Για την αποφυγή ανεπιθύμητων ενεργειών, ακολουθείτε το χρονοδιάγραμμα χρήσης και αντικατάστασης καθώς και τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί από τον επαγγελματία στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών. Μη χρησιμοποιείτε φακούς επαφής εάν έχετε μια οφθαλμική λοίμωξη, αισθανθείτε δυσφορία στα μάτια, υπερβολική δακρύρροια, αλλαγές στην όραση, ερυθρότητα ή άλλα οφθαλμικά προβλήματα. Εάν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, αφαιρέστε το φακό και επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορθή χρήση, φροντίδα και ασφάλεια επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία στο χώρο της φροντίδας των οφθαλμών και ζητήστε τις Οδηγίες Χρήσης για Φακούς Επαφής ή επισκεφθείτε το www.acuvue.gr.

†Βοηθάει στην προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια.
‡ Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® έχουν Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας 2 προστασία από την UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό. 1. JJV Data on File 2018: Ορισμός του φακού ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™ 2. JJV Data on File 2018: ACUVUE® OASYS Contact Lenses with Transitions™ Objective Clinical
Τα άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται στο παρόν αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών.

ACUVUE® OASYS αποτελεί εμπορικό σήμα της Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. Τα λογότυπα Transitions™, Transitions™ Light Intelligent Technology™ και Transitions Light Intelligent™ Lenses αποτελούν εμπορικά σήματα της Transitions Optical, Inc. που χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας από την Transitions Optical Limited. © Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. 2019.PR20198

Share with your friends
Tags:
Previous Post

CircumEye #3 – Σημειώστε τις ημερομηνίες!

Next Post

FUTURISSILMO