CircumEye #3 – Σημειώστε τις ημερομηνίες!

Η CircumEye επιστρέφει για μια ακόμη φορά το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, σε χώρο της Αθήνας που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η διοργανώτρια εταιρεία WellDone Μ.ΕΠΕ πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση μεταξύ των επισκεπτών των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, σχετικά με τις επιθυμητές ημερομηνίες και το τι προϊόντα θα ήθελαν να δουν οι επισκέπτες στην CircumEye#3. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα και μπορείτε να τα δείτε στα δίπλα διαγράμματα. Μάλιστα, ιδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον των οπτικών για την παρουσίαση μηχανημάτων, εξοπλισμού και αξεσουάρ (67%), ενώ το 50% θα ήθελε να δει φακούς επαφής και ένα σημαντικό ποσοστό 47% ενδιαφέρεται για κρύσταλλα.
Μεταξύ των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, πραγματοποιηθηκε κλήρωση για δωρεάν διαμονή για 2 άτομα κατά τη διάρκεια της CircumEye#3.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα www.circumeye.gr

If you love networking in a relaxed atmosphere and good vibes, then CircumEye is the trade event to visit

Τι είναι η CircumEye;
  • Είναι ένα φρέσκο, σύγχρονο event που επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι Οπτικοί ολόκληρη την επιχειρηματική τους προσέγγιση.
  • Θα παρουσιάσει Brands με μοναδικό και ιδιαίτερο “DNA”.
    Θα παρουσιάσει Brands που προσφέρουν μια αγοραστική εμπειρία!
  • Προσφέρει στα Brands, την ιδιαίτερη και μοναδική αναγνωρισιμότητα που στην πραγματικότητα επιζητούν ενδυναμώνοντας τη μοναδικότητά τους.
Ποιός είναι ο στόχος του;
  • Τα Οπτικά καταστήματα, οι Οπτικοί, να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία με τα Brands, να ανακαλύψουν νέες μεθόδους προώθησης, αλλά και να επιλέξουν προϊόντα που ταιριάζουν στο κατάστημά τους.
  • Να γίνει πόλος έλξης αλλά και meeting point όλων των Οπτικών και υπεύθυνων αγορών. Προτείνει και πρωτοτυπεί με μοναδικότητα, ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνήσουν δημιουργικά.
  • Όλες οι διοργανώσεις της Welldone «απολαμβάνουν» τη συμμετοχή της πλειονότητας των επαγγελματιών του εκάστοτε κλάδου. Έτσι και στο CircumEye φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε καταξιωμένα και νέα brands που προτείνουν νέες τάσεις και απόψεις.

...and the winner is...

O τυχερός της κλήρωσης για τη δωρεάν διαμονή είναι ο κ. Παντελής Μυζίκος από την Πρέβεζα

Τα Οπτικά Μυζίκος λειτουργούν από το 1927 στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Πρέβεζας. Ο τωρινός ιδιοκτήτης, Παντελής Μυζίκος, διπλωματούχος οπτικός-οπτομέτρης της σχολής IRSOO ανέλαβε τα ηνία του καταστήματος το 2007 ως τρίτη γενιά, ακολουθώντας τα βήματα του παππού και κυρίως του πατέρα του. Σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον, τα Οπτικά Μυζίκος προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επωνύμων γυαλιών ηλίου και οράσεως για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, ακολουθώντας πάντα τις νεότερες τάσεις της μόδας.

Share with your friends
Tags: