H Guess?,Inc. ανακοινώνει την επιστροφή της Jennifer Lopez ως το πρόσωπο της GUESS & της Marciano σε όλο τον κόσμο

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, επιχειρηματίας και fashion icon πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Άνοιξης 2020 και φωτογραφίζεται φορώντας γυαλιά ηλίου Guess.
Η καμπάνια, σκηνοθετημένη από τον Paul Marciano, Chief Creative Officer της GUESS?, Inc., αποτυπώθηκε από το φακό της Tatiana Gerusova στη Santa Monica της Καλιφόρνια και παρουσιάζει μία εντυπωσιακή συλλογή που δίνει έμφαση στην ομορφιά της Jennifer.
H σειρά των έγχρωμων και ασπρόμαυρων φωτογραφιών ενσαρκώνει έναν κλασικό τρόπο ζωής στο Hollywood με ανάλαφρα μαλλιά και πόζες με αυτοπεποίθηση, σε σύγκριση με το γαλήνιο τοπίο των φοινικόδεντρων και των παραλιών στο background.
H συλλογή της GUESS Eyewear σχεδιάζεται, παράγεται και διανέμεται από το Marcolin Group. Είναι διαθέσιμη από το Φεβρουάριο του 2020 στα flagship καταστήματα του brand, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και στα δίκτυα διανομής των οπτικών παγκοσμίως.

GU7682
Αυτά τα vintage γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα με τη μέθοδο της έγχυσης. Η μοναδικότητα τους έγκειται στον ξεχωριστό τους βραχίονα με το χαρακτηριστικό animal print και το λογότυπο της Guess γραμμένο με καλλιγραφικούς χαρακτήρες.

GU7719
H αυθεντική μάσκα αντλεί την έμπνευσή της από τα 90s και είναι διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Ο μεταλλικός βραχίονας αποτελείται από ανοιχτά διαστήματα και χαρακτηρίζεται από το iconic διακοσμητικό “G”, μία λεπτομέρεια στολισμένη με μικρά strass. Το διακοσμητικό “G” ταιριάζει με τη λαμπερή απόχρωση των φακών για ένα σύγχρονο και μοντέρνο look.

GU7689
Οversized και θηλυκά, αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα με τη μέθοδο της έγχυσης. H μοναδικότητα του σκελετού προέρχεται από το βραχίονά του, ο οποίος αποτελείται από μικρά τρίγωνα σχήματα που αντλούν την έμπνευσή τους από τους πυλώνες της Γέφυρας του Manhattan. Το μοντέλο συνδυάζεται με μία γυαλιστερή αλυσίδα, έναν κρυστάλλινο καταρράκτη που διακοσμεί το σκελετό. Η αλυσίδα κρέμεται από το βραχίονα, πιασμένη στα επαναλαμβανόμενα μεταλλικά του τρίγωνα. Χάρη στην αλυσίδα, το μοντέλο έγινε ο πραγματικός πρωταγωνιστής των γυναικείων Guess outfits.

Share with your friends
Tags: