Time to Dream!

“There’s nothing more exciting than spring surrounding you!
Forget your worries, stop rushing and begin to hope, to live, to believe.
You realize, that spring is naturally, … a Time to Dream”!

Είναι ο καιρός που πρέπει να ονειρευτείς, να κλείσεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου. Μπορείς να το κάνεις; Σε προκαλούμε!
Στο νέο τεύχος του EyeMagazine#10, χαμογελαστοί άνθρωποι με την ίδια αγάπη για ό,τι αγγίζει το διαφορετικό, ψάχνουμε πάντα αφορμές για το καινούριο…

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Και η Άνοιξη είναι πάντα μια αφορμή. Η εποχή που οφείλει το όνομά της στο ρήμα με την πιο ρεαλιστικά δηλωμένη αισιοδοξία στέκεται πάντα ως αφορμή για νέα ξεκινήματα.
Ένα άνοιγμα στο καινούριο, σε εκείνο που ξεκινάει τώρα τη ζωή του ή αλλάζει τα δεδομένα του και χτίζει πάνω σε μια νέα βάση. Ο καιρός περνάει γρήγορα και οι αριθμοί αυξάνονται: 10 περιοδικά, 2 εκθέσεις και οι ιδέες γίνονται περισσότερες, πολλαπλασιάζονται και εκείνο το πρώτο δειλό βήμα άρχισε να ανοίγει, να παίρνει μορφή και να φτιάχνει μια μεγάλη τάση για να χωράει κάθε τι καινούριο.

Και το καινούργιο ήρθε και είναι το EyewearSummit#1.

KΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CROWNE PLAZA

Eyewear SUMMIT#1

Open your eyes

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

To πρωτότυπο εκπαιδευτικό μονοήμερο γεγονός κατά τη διάρκεια του οποίου, θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι οπτικοί, αντιλαμβάνονται τα μηνύματα και τα νέα δεδομένα της κατανάλωσης, μέσω της μεθοδολογίας των νευροπωλήσεων (neurosales – neuromarketing).
Μια εξειδικευμένη συνάντηση για την εφαρμογή των επιστημονικών αρχών της νευροφυσιολογίας, της επιστήμης που ασχολείται με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση πελατών. Τα τελευταία έτη, η επιστήμη της νευροψυχολογίας, έχοντας στη διάθεσή της μηχανήματα μελέτης του εγκεφάλου, έχει αποκωδικοποιήσει και αποκαλύψει κάποιες από τις άπειρες και περίπλοκες λειτουργίες του μυαλού βοηθώντας μας να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο τον οποίο βιώνουμε. Οι οπτικοί διαβάζουν για τις εξελίξεις στην επιστήμη της οπτικής και της οπτομετρίας, για τις τάσεις της μόδας και του ιδιαίτερου σχεδιασμού, αλλά είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτές;

Αποχαιρετώντας τον χειμώνα, αποχαιρετούμε και έναν μεγάλο Έλληνα σχεδιαστή, τον Γιάννη Τσεκλένη, που δίνει στο EyeMagazine#10 και την Λίνα Θεολογίτου, την τελευταία του συνέντευξη. Η συζήτηση μαζί του ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά μόλις μια ημέρα πριν. Η υπογραφή TSEKLENIS αποτελούσε πάντα πειστήριο ποιότητας και “η συνεργασία του με την Urban Owl ήταν πραγματικά ευχάριστη και επαγγελματική”, όπως σχολίασε ο ίδιος. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο Γιάννης Τσεκλένης μας διδάσκει μέσα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που κατάφερε να ξεπεράσει.

Mετά από κάθε ταξίδι μας στο Μιλάνο, από την επίσκεψη στη MIDO, επιστρέφαμε πάντα διαφορετικοί, ανανεωμένοι με νέες ιδέες και εικόνες. Το ότι αυτή η επίσκεψη δεν έγινε ακόμα, δε σημαίνει πως θα τα βλέπουμε όλα μαύρα. Επιμένουμε και γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης, με Ιταλικό αέρα, γιατί αρνούμαστε να μας καθηλώσει ένας ιός και στο αφιέρωμά μας παρουσιάζουμε το αληθινό Ιταλικό Eyewear Design: “Οι Έλληνες ζούμε, καταναλώνουμε, σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε Ιταλικά. Από τον χαρακτήρα και το ταπεραμέντο, μέχρι την αρχιτεκτονική, τη μόδα και τη γαστρονομία”.

“Σκέφτομαι πως ξεκίνησε όλη η διαδικασία προετοιμασίας της ιδέας της CircumEye και πως με τόσο αγώνα, επιμονή και ξενύχτια, φτάσαμε να παρουσιάσουμε ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει να δείξει ο κλάδος”.

Το δεύτερο μέρος του περιοδικού είναι αφιερωμένο στη CircumEye#2. Ένα μεγάλο αφιέρωμα με πολλές εικόνες και λίγο κείμενο γιατί μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Στο απόλυτο γεγονός του κλάδου, συμμετείχαν 61 Brands που μοιράστηκαν με τους επισκέπτες την κουλτούρα τους και τις ιδέες που τα διαφοροποιούν!

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας και τη συμμετοχή σας στην επιλογή των ημερομηνιών της CircumEye#3 η οποία επιστρέφει στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2020 πραγματικά διαφορετική με πολλές και μοναδικές εκπλήξεις!

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του EyeMagazine, περιηγηθείτε στις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας.
Ελπίζουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα.
Να χαιρόμαστε μια ακόμη Άνοιξη!

Share with your friends
Tags: