SILMO PARIS 2020 NEW PLAN

Από την αρχή της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, η SILMO PARIS δεσμεύτηκε να θέσει σε εφαρμογή ισχυρά μέτρα για την προστασία και τη στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

Προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, η έκθεση αποφάσισε την αναβολή της φετινής της έκδοσης, και τη διοργάνωσή της σε μορφή roadshow. Με τον τρόπο αυτό, θα διατηρήσει τη δέσμευσή της να υποστηρίξει τη δραστηριότητα του κλάδου και την προώθηση της καινοτομίας. Έτσι:

✓ Από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2020, η Silmo θα συναντήσει οπτικούς, στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Το “Silmo Hors les Murs” θα προσφέρει εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται στις δεσμεύσεις της έκθεσης να υποστηρίξει τη βιομηχανία.
✓ Η δράση αυτή θα ξεκινήσει στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2020 στην καρδιά του Παρισιού και θα συνεχιστεί κάθε Δευτέρα του Οκτωβρίου σε διάφορες πόλεις όπως, Μπορντό,  Λυών, Ρεν και Βρυξέλλες.
(το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί)

Επίσης:

✓ Η έκδοση Silmo d’Or 2020 θα πραγματοποιηθεί και είναι προσβάσιμη σε όλες τις εταιρείες που έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα.
✓ Η Silmo Academy θα απονείμει για άλλη μια φορά υποτροφία για την υποστήριξη του ερευνητικού έργου στην επιστήμη των οπτικών.
✓ H Silmo Next , ένα εργαστήριο ιδεών, ένας χώρος για διεπιστημονικές ανταλλαγές, μια βιτρίνα για δημιουργία και καινοτομία, θα παρουσιάσει, μέσω μιας ειδικής εφαρμογής τη σύνθεση των εργασιών που ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια με θέμα το μέλλον του κλάδου, τις εξελίξεις των προιόντων αλλά και του οπτικού, ως επάγγελμα. Στόχος: «ένα μέλλον τεχνολογικά υπεύθυνων οπτικών & γυαλιών»

Η SILMO 2021 θα πραγματοποιηθεί κανονικά, στον εκθεσιακό χώρο Paris Nord Villepinte, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωσή σας στην έκθεση Silmo Paris, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

EINSTOFFEN fall collection: “Mountains & Valleys”

Next Post

HOYA TRAINING CHAINS!