Προσωπική επιστολή σχετικά με τη διεξαγωγή της CircumEye#3

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Αγαπητοί εκθέτες και επισκέπτες της CircumEye#3.
Αγαπητοί οπτικοί και συνεργάτες!

Θέλω να πιστεύω ότι βρίσκονται πλέον πίσω μας οι μήνες της αβεβαιότητας και ότι έχουμε πλέον διανύσει τις ταραχώδεις και ανησυχητικές στιγμές του τελείως “άγνωστου εχθρού”, κατά τις οποίες οι σκέψεις μας περιστρέφονταν συνεχώς και αποκλειστικά γύρω από τα προβλήματα υγείας, που στο παρελθόν φαινόταν πολύ μακριά για να είναι αληθινά. Αντιμέτωποι με την κρίση του ιού, η υγεία της οικογένειας και των φίλων μας, έγινε πολύ πιο σημαντική από τη δική μας ευημερία. Στη συνέχεια ήρθε η ανησυχία και το άγχος για το οικονομικό μέλλον των επιχειρήσεων και των καταστημάτων, αλλά και ολόκληρου του κλάδου των οπτικών, τον οποίο όλοι μας αγαπάμε.

Ως αποτέλεσμα, και είμαι σίγουρος ότι σίγουρα το καταλαβαίνετε, η διοργάνωση της CircumEye#3 έχει επηρεαστεί από την πανδημία του κορονoϊού, γι’ αυτό και είναι ορθότερο να την αναβάλλουμε. Η έκθεση, από το ξεκίνημά της αποτέλεσε και αποτελεί μια δυναμική και ρεαλιστική αφετηρία για να βρούμε νέους πιο δημιουργικούς δρόμους εξέλιξης και ανάπτυξης. Ο ρόλος της είναι σημαντικός, δυναμικός και μετρήσιμος.

Δυστυχώς, υπάρχει ακόμα μια αβεβαιότητα και αναμονή για τις νέες ημερομηνίες, αλλά δείχνετε μεγάλη κατανόηση και αλληλεγγύη

Από την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων, γνωρίζω ότι όλοι εργάζεστε πάντα για αυτήν με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος, ανεξάρτητα από το αν είστε εκθέτες ή επισκέπτες. Πολλές συμφωνίες στηρίζονται στη λειτουργία της, ως ιδιαίτερη πλατφόρμα ενημέρωσης. Από αυτήν την άποψη, είναι δίκαιο να υποστηρίξω και πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε ότι η επιτυχία μου ως διοργανωτής, συνδέεται στενά με την δική σας επιτυχία. Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ δεδομένη την υποστήριξη σας. Προτιμώ να ενισχύω την υποχρέωσή μου και να ενεργώ πρώτα και κύρια σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το συμφέρον του κλάδου σε ό, τι κάνω.

Σας ευχαριστώ όλους που καταφέραμε να προχωρήσουμε με επιμέλεια και σύνεση όταν συζητήσαμε ιδέες και αναζητήσαμε λύσεις για τον καθορισμό των νέων ημερομηνιών της CircumEye#3. Δυστυχώς, υπάρχει ακόμα μια αβεβαιότητα και αναμονή για τις νέες ημερομηνίες, αλλά δείχνετε μεγάλη κατανόηση και αλληλεγγύη. Γι’ αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά.

Καθώς κοιτάζουμε μπροστά, εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα για να ανοίξουμε τις πόρτες της CircumEye#3, την καλύτερη χρονική στιγμή για όλους.

Σας υπόσχομαι ότι ολόκληρη η ομάδα μου, θα επικεντρωθεί σταθερά στον στόχο της να προετοιμάσει και να διοργανώσει μία έκθεση που θα λειτουργήσει ως το τέλειο σκηνικό για την παρουσίαση καθιερωμένων, καινοτόμων και ολοκαίνουργιων προϊόντων.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Αναβάλλεται η έκθεση CircumEye#3

Next Post

8 Οκτωβρίου 2020: Παγκόσμια Ημέρα Όρασης