MiNiMA®

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, o Maurice Timon, συνειδητοποίησε ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, η χρήση των γυαλιών αποτελούσε αναγκαιότητα και όχι απόλαυση.

Maurice Timon – Ιδρυτής
Sandra Timon – Υπεύθυνη Marketing

Με βάση αυτή τη διαπίστωση αποφάσισε να τολμήσει, κατασκευάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό στυλ γυαλιών, το οποίο κατά τη γνώμη του, θα ικανοποιούσε τις πραγματικές ανάγκες των διοπτροφόρων. Θα τα έκανε όσο το δυνατόν πιο μινιμαλιστικά, αλλά ταυτόχρονα κομψά, διακριτικά και άνετα.

Μόλις τέσσερα χρόνια μετά, το 1994 η ιδέα του πήρε “σάρκα και οστά”. Σήμερα, τα MiΝiΜΑ είναι ακριβώς όπως τα είχε οραματιστεί ενώ διανέμονται σε περισσότερες από 80 χώρες, με περισσότερα από 4.000 καταστήματα οπτικών, μόνο στη Γαλλία.

«Η έμπνευση και η κινητήριος δύναμη πίσω από τον σχεδιασμό των συλλογών μας, είναι η υπέροχη αίσθηση που νιώθεις φορώντας τα...»
Εξειδίκευση στην κατασκευή

«Η πρόκληση να το διατηρήσεις απλό», αποτελεί ένα πραγματικό και υπέροχο σύνθημα για τα MiΝiΜΑ, που αποτελούν το brand των ειδικών στους σκελετούς οράσεως και ηλίου τελευταίας τεχνολογίας, για σχεδόν 30 χρόνια. Τα λεία και κομψά σχέδια της σειράς, είναι αποτέλεσμα υψηλής τεχνικής γνώσης η οποία συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις συλλογές MiΝiΜΑ. Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της απόλυτης εξειδίκευσης στην κατασκευή γυαλιών. Μέσα στη μονάδα παρα-γωγής τους, στο Linas, στο Essone της Γαλλίας, η ομάδα των MiΝiΜΑ σχεδιάζει δημιουργικά, λειτουργεί αρμονικά και ομαδικά, σκέφτεται έξω από τα συνηθισμένα και παρουσιάζει πάντα στα μοντέλα της, στοιχεία νέας τεχνολογίας:

Οι πέντε υποψηφιότητες για αντίστοιχα διπλώματα ευρεσιτεχνίας το αποδεικνύουν.

Τα MiΝiΜΑ, έχουν χαρακτηριστεί από το 2011, ως μια πραγματική ζωντανή κληρονομία για τον κλάδο των οπτικών, λόγω της εξειδίκευσης και της τεχνογνωσίας τους, ενώ έχουν βραβευτεί πολλές φορές από τους επαγγελματίες του κλάδου σε διεθνείς εκθέσεις (Silmo, MIDO, IOFT), για την υψηλή τεχνολογία στις συλλογές τους, οι οποίες χαρακτηρίζονται επίσης από την υψηλή τους ποιότητα, κατασκευάζονται στη Γαλλία και αναγνωρίζονται παγκοσμίως.

Τα MiNiMA έχουν βραβευτεί πολλές φορές από τους επαγγελματίες του κλάδου σε διεθνείς εκθέσεις (Silmo, MIDO, IOFT), για την υψηλή τεχνολογία στις συλλογές τους

Τα MiΝiΜΑ, επενδύουν στην ποικιλομορφία και στοχεύουν στην τελειότητα. Με μια λέξη προσαρμόζονται στις αλλαγές και στις ανάγκες των διαφορετικών εποχών. Πλησιάζουν τα όρια του απόλυτου, ενώ είναι άνετα σε όλα τα επίπεδα, για όσους επιλέγουν να τα φορούν. Όλες οι συλλογές MiΝiΜΑ ενσωματώνουν τη συνεχή απαίτηση για καινοτομία και τεχνική εξειδίκευση, είναι τόσο ελαφριά όσο και ποιοτικά, τόσο αξιόπιστα όσο και ανθεκτικά. Διαθέτουν το στυλ της υπογραφής MiΝiΜΑ, δηλαδή, απλά..κομψά. Για τους παραπάνω λόγους συνοδεύονται με πολυετείς εγγυήσεις (10 ετών) για τα μεταλλικά τους μέρη.

Πολλές, μοναδικές και ιδιαίτερες επιλογές

Για άνδρες και γυναίκες, σχέδια ρετρό, σε αντίθεση με τα μοντέλα από πάστα σε διαφορετικούς χρωματισμούς, γυαλιά εξαιρετικά ελαφριά έναντι των XXL μοντέλων, αγαπημένα σχέδια από τιτάνιο και μέταλλο σε εντυπωσιακή και μοναδική κομψότητα.
Με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα από είκοσι μοντέλα για ενήλικες, σε οράσεως και ηλίου, καθένας μπορεί να βρεί το στυλ του στα MiΝiΜΑ.

Παιδικά γυαλιά οράσεως και ηλίου

Οι σκελετοί οράσεως για τα παιδιά, έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με επαγγελματίες της φροντίδας των ματιών και ως εκ τούτου προσφέρουν και εξασφαλίζουν μια τεχνικά άψογη ποιότητα, η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας από 0 έως 10 ετών.
Αυτό το τεχνικό επίτευγμα, σε συνδυασμό με έναν αισθητικό και καινοτόμο σχεδιασμό, διευκολύνει τα παιδιά με αποτέλεσμα να θέλουν να φορούν τα γυαλιά.
Ενσωματώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία ευχαριστούν τους νέους χρήστες, καθησυχάζουν τους γονείς τους και ικανοποιούν τους επαγγελματίες υγείας των ματιών.

Νέο minima-11c

Τα MiΝiΜΑ διαφοροποιούν για ακόμα μια φορά το εμβληματικό τους μοντέλο (grif), χωρίς πλάσιο, καλύπτοντας τους φακούς του σκελετού, με μια λεπτή και διακριτική διακόσμηση από μέταλλο.
Μια ιδιαίτερη και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, διαθέσιμη σε πολλούς φινιρισμένους συνδυασμούς χρωμάτων, που προσφέρουν στον χαρακτήρα του σκελετού μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το MiΝiΜΑ-11C διατίθεται σε 6 παραλλαγές, για άνδρες ή γυναίκες, για να ταιριάζει σε όλα τα στυλ!

Exclusive distributor for Greece: Γιώργος Λάμπρος T:+030 6948724259/+030 2106777357

Share with your friends
Tags:
Previous Post

VUARNET

Next Post

Caroline Abram