Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο

Το να είσαι διαρκώς online είναι η νέα πραγματικότητα!

Η ψηφιακή κοινωνία διαρκώς μεγαλώνει, το ίδιο και η συνδεσιμότητα ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα smartphone αυξάνουν τόσο την ευελιξία όσο και την κινητικότητα μας.
Κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών/smartphone παρατηρείται μεγαλύτερη ανάγκη κοντινής και περιφερειακής όρασης απαλλαγμένης από εκτροπές και παραμορφώσεις.

Είναι γεγονός πως οι οπτικές μας ανάγκες αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε, δημιουργώντας διαφορετικές οπτικές προκλήσεις με το πέρασμα του χρόνου.
Βασισμένη λοιπόν τόσο στην συμπεριφορά των καταναλωτών, τις νέες οπτικές ανάγκες και προκλήσεις, όσο και στον σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής, η ZEISS δημιούργησε την πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένη σειρά φακών, την SmartLife. Η νέα αυτή σειρά έχει σχεδιαστεί βάσει της τεχνολογίας ZEISS SmartView προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις σε όλους τους διοπτροφόρους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η επόμενη γενιά των φακών μονής όρασης...

Για πρώτη φορά σε φακούς μονής όρασης χρησιμοποιείται τρισδιάστατη σχεδίαση για βελτιωμένη οπτική συμπεριφορά. Η νέα ZEISS SmartView τεχνολογία εξατομικεύει τους φακούς για καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις ιδιαίτερα όταν εστιάζουμε σε κοντινά αντικείμενα.

Τι κερδίζουν οι διοπτροφόροι:

  • Καθημερινή ξεκούραστη όραση προς όλες τις κατευθύνσεις
  • 94% διευρυμένα πεδία αντίληψης άνετης όρασης για μεσαία και κοντινή εργασία
Όραση με περισσότερη ακρίβεια!

Η οπτική συμπεριφορά στην περιφέρεια του φακού είναι σχεδιασμένη για συχνές εναλλαγές κίνησης της κεφαλής και των ματιών που δημιουργούνται λόγω της συχνής χρήσης smartphone εν κινήσει. Ο νέος εξατομικευμένος σχεδιασμός παρέχει ομαλή μετάβαση στην περιφέρεια του φακού, ελαχιστοποιώντας τη θόλωση και προσφέροντας στο διοπτροφόρο καλύτερη περιφερειακή όραση. Επίσης, η συνταγή και το εύρος προσαρμογής του κάθε διοπτροφόρου είναι διαφορετική και μοναδική. Γι’αυτόν τον λόγο, ο σχεδιασμός των φακών SmartLife Digital είναι προσωποποιημένος και ανταποκρίνεται σε addition από 0.5 έως 1.25 D παρέχοντας ξεκούραστη όραση.
Με άλλα λόγια, οι φακοί SmartLife Digital έχουν:
1. Μεγάλο εύρος απόστασης
2. Άνετη κοντινή όραση

Άνετη όραση από την κοντινή έως την μακρινή ζώνη όρασης.

Οι πολυεστιακοί φακοί ZEISS SmartLife είναι σχεδιασμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες των διοπτροφόρων με πρεσβυωπία στο σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής.
Βάσει του νέου σχεδιασμού, παρατηρείται σημαντική μείωση στις αστιγματικές εκτροπές που δημιουργούνται στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις και ομαλότερες μεταβάσεις σε σύγκριση με τους συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς.
Δηλώσεις διοπτροφόρων…

  • 4/5 είχαν ομαλή εναλλαγή από κοντινή σε μακρινή ζώνη όρασης.
  • 8/10 προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στους νέους φακούς, μόλις σε μία ημέρα.

Όλοι οι οφθαλμικοί φακοί της νέας σειράς ZEISS SmartLife προσφέρουν απόλυτη UV προστασία έως και 400nm – το ίδιο επίπεδο με premium γυαλιά ηλίου!

ZEISS SmartLife Lenses, η πιο καινοτόμος, ολοκληρωμένη και μοντέρνα σειρά φακών για όλες τις ηλικίες!

SmartView Technology: Εξατομικευμένος σχεδιασμός με βάση τον σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής
• Smart Dynamic Optics
• Age Intelligence

Individual Fit Technology: Εξατομικευμένος σχεδιασμός με βάση τις καθημερινές δραστηριότητες του κάθε διοπτροφόρου

FaceFit Technology: Εξατομικευμένος σχεδιασμός με βάση τα δεδομένα του σκελετού και τα βιομετρικά στοιχεία του διοπτροφόρου
Adaptation Control Technology: FrameFit υπολογισμός για γρήγορη προσαρμογή από παλιούς σε νέους φακούς

FrameFit+ Technology: Εξατομικευμένος σχεδιασμός για την κοντινή ζώνη σε κάθε σκελετό Digital Inside Technology: Εξατομικευμένος σχεδιασμός για την κοντινή απόσταση για καλύτερο διάβασμα σε ψηφιακές συσκευές

Luminance Design Technology 2: Εξατομικευμένος σχεδιασμός με βάση την προσαρμογή την κόρης του ματιού σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Εξατομικευμένη Εγχάραξη.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

NOLOGO

Next Post

Αναβάλλεται η έκθεση CircumEye#3