Metamorphosis*

*μεταμόρφωση η [metamórfosi] Ο33 : 1. αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισης κάποιου:
H ~ της κάμπιας σε πεταλούδα. 2. βαθιά, ουσιαστική αλλαγή

Επιλέξτε τον σκελετό που σας ταιριάζει και τον φακό που θα σας χαρίσει ασφάλεια και ελευθερία στην καθημερινή σας ζωή. Υπάρχει ένα ζευγάρι γυαλιά με τους κατάλληλους φακούς για εσάς που θα βελτιστοποιήσουν την όρασή σας. Ο οπτικός θα σας καθοδηγήσει βάσει του τρόπου ζωής σας να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο φακών που σας ταιριάζουν. Ακόμα δεν είστε σίγουροι ποιον φακό χρειάζεστε;
Δείτε τις μεταμορφώσεις της Άννας, της Εύας, του Γιάννη και του Χρήστου και αλλάξτε τον τρόπο που βλέπατε τον κόσμο μέχρι τώρα!

Γράφει η Βάλια Πάνου
Marketing Manager, Unilens

φωτογραφίζει η Αναστασία Καβύρη,
Οπτικός-Οπτομέτρης,
[email protected]

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ BRANDS

ΑΝΝΑ: γυαλιά Mad In Italy με βαφή degrade «Γαλαξίας» και επίστρωση Diamond Clean της Unilens

ΧΡΗΣΤΟΣ: γυαλιά Marjo με φωτοχρωμικούς φακούς Sensity Brown της Hoya

ΕΥΑ: γυαλιά MΙRAR. με επίστρωση Hoya BlueControl

«Επιλέγοντας τον κατάλληλο φακό για τα μάτια σας το αποτέλεσμα τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στην οπτική σας εμπειρία θα είναι μοναδικό!»

ΑΝΝΑ: γυαλιά MΙRAR. με βαφή ροζ degrade και επίστρωση Diamond Clean της Unilens

Εξάλλου, τα γυαλιά έχουν μοναδικές ικανότητες…
Μεταμορφώνουν το πρόσωπό μας αλλά και τον τρόπο που βλέπουμε. Ανάλογα με το σχήμα και την ιδιότητα του φακού που επιλέγουμε αποκτάμε ένα ιδιαίτερο look…
Καλοκαιρινές μεταμορφώσεις και όχι μόνο… Ας φανταστούμε τον εαυτό μας να διαλέγουμε φακούς και να τους συνδυάζουμε σε διαφορετικά γυαλιά…

  • Επιλέγουμε το aviator σχήμα στα γυαλιά μας και την υπέροχη βαφή American Grey της Hoya και μοιάζουμε με έναν γοητευτικό και δεινό αεροπόρο
  • Φοράμε έναν στρογγυλό σκελετό με φακούς οράσεως Hoya και επίστρωση BlueControl ενώ είμαστε συγκεντρωμένες στο e-book του Kindle μας κάτω από την ομπρέλα μας. Όντας φανατικές λάτρεις της Έμιλυ Μπροντέ διαβάζουμε τα «Ανεμοδαρμένη ύψη»….
  • Ή επιλέγουμε έναν σκελετό από τιτάνιο με degrade επίστρωση για να ξεχωρίσουμε αλλά και λόγω του ότι οι επιστρωμένοι φακοί με διαβάθμιση στην απόχρωση είναι εξαιρετική επιλογή για να προστατεύσουμε τα μάτια μας από την UV ακτινοβολία. Κυρίως για όσους δεν αισθάνονται άνετα με τις σκούρες και ομοιόμορφες επιστρώσεις στα γυαλιά ηλίου τους.

Μεταμορφωθείτε με μοναδικό στυλ και ποιοτική όραση επιλέγοντας ανάμεσα από ένα μεγάλο εύρος σχεδίων σε σκελετούς, χρώματα, υφή και λεπτομέρειες και επιλέξτε εξατομικευμένους πολυεστιακούς φακούς, μονοεστιακούς, φακούς μεσαίας-κοντινής όρασης ή ηλίου Unilens ή Hoya.

Τι απαντούν οι διοπτροφόροι;

Σε μία πρόσφατη έρευνα, οι διοπτροφόροι ερωτήθηκαν ποιοι παράγοντες είναι σημαντικοί για αυτούς όταν αγοράζουν γυαλιά οράσεως;
Το σχήμα του σκελετού αποδείχθηκε ότι είναι εξίσου σημαντικό με την άνεση ή την εφαρμογή του. Το brand και η τιμή ήταν δευτερεύοντα.

Οι διοπτροφόροι απάντησαν:

«Πιστεύω πως ο κάθε οπτικός πρέπει να μετράει το πρόσωπό σου, γιατί τόσο η ανατομία του κεφαλιού όσο και του προσώπου είναι μοναδική σε κάθε άνθρωπο»
(Yara, 35 ετών)

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ο σωστός σχεδιασμός φακών για τις ανάγκες των ματιών μας»
(Paolo, 48 ετών)

«Ψάχνω την τελευταία λέξη της τεχνολογίας»
(Noelle, 57 ετών)

Είτε χρειάζεστε καθημερινά γυαλιά, γυαλιά χωρίς συνταγή, γυαλιά που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, γυαλιά ηλίου ή γυαλιά για υπολογιστή που καταπολεμούν την κόπωση των ματιών, επιλέγοντας τον κατάλληλο φακό για τα μάτια σας το αποτέλεσμα τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στην οπτική σας εμπειρία θα είναι μοναδικό!

Ποιος είναι ο τύπος σας, στα γυαλιά οράσεως;
Ποιος είναι ο ιδανικός φακός για εσάς;

Εστιάστε στην ποιότητα της όρασής σας! Ακόμα και τα καλύτερα γυαλιά δεν είναι αποδοτικά εάν οι φακοί είναι λάθος τοποθετημένοι ή ο σκελετός έχει εφαρμοστεί λάθος στο πρόσωπό σας!

ΓΙΑΝΝΗΣ: γυαλιά «Mad In Italy» με φακούς Hoya με επίστρωση BlueControl

Hoya BlueControl

Προστατέψτε τα μάτια σας με την επίστρωση BlueControl της Hoya!
H ασπίδα προστασίας διαθέτει το φημισμένο ονοματεπώνυμο BlueControl και σας ανακουφίζει από την κόπωση των ματιών σας στον ψηφιακό κόσμο. H επίστρωση BlueControl εξουδετερώνει το μπλε φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες, διατηρώντας τα μάτια πιο υγιή και κάνοντας τον ψηφιακό κόσμο πιο άνετο. Η BlueControl συνδυάζεται πάντα με την επίστρωση Hi-Vision LongLife, την πιο δυνατή αντιανακλαστική επίστρωση διαθέσιμη στην αγορά. Ο Γιάννης φορώντας τους φακούς BlueControl προλαμβάνει την καταπόνηση των ματιών του, την κούραση, ακόμα και την αϋπνία.

Φωτοχρωμικοί φακοί Sensity της HOYA

O φωτοχρωμικός φακός χαμαιλέοντας που μεταμορφώνεται ανάλογα με την ποσότητα του φωτός στην οποία εκτίθεται. Επιλέξτε τους φωτοχρωμικούς φακούς Sensity της Hoya και ξεχωρίστε με έξτρα επιδόσεις! Οι φωτοχρωμικοί φακοί Sensity της Hoya σε απόχρωση Grey που φοράει ο Γιάννης βοηθούν στην προστασία των ματιών του από τις επιβλαβείς ακτίνες UV και το άμεσο ηλιακό φως, προστατεύοντας την όρασή του. Είναι η top επιλογή για όσους αναζητούν γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως στον ίδιο σκελετό! Tα φωτοχρωμικά γυαλιά προσφέρουν την ίδια προστασία με τα γυαλιά ηλίου, χωρίς να απαιτείται από εσάς να αγοράσετε και να μεταφέρετε ένα επιπλέον σετ γυαλιών.

γυαλιά MIRAR. φωτοχρωμικοί φακοί Sensity Grey της Hoya

Οι Sensity της Hoya πρόσθεσαν ένα ιδιαίτερο στυλ στον Γιάννη. Επίσης, ήταν πολύ εύχρηστοι λόγω της συχνής μετάβασης από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου Amaronda στην Ερέτρια. Συνάμα, παρείχαν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία, σταθερή απόδοση και εξαιρετική αντίθεση και μείωση της θολότητας με το βαθύ, φυσικό γκρί χρώμα των Sensity.
Ο φωτοχρωμικός φακός Sensity, στο μαγικό τοπίο του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου, μεταμορφώνεται από φακό οράσεως στους εσωτερικούς χώρους σε φακό ηλίου στους εξωτερικούς.

ΕΥΑ: γυαλιά MAD IN ITALY με φωτοχρωμικούς φακούς Sensity Grey της Hoya

Τι σημαίνει Mad In Italy; Τι είναι η ιταλική τρελαμένη δημιουργικότητα για εμάς; Είναι η κρυφή τρέλα που χαρακτηρίζει τους Ιταλούς, η ιδιαίτερη ματιά μας για ό,τι όμορφο μας περιβάλλει και το μήνυμα ευτυχίας που εμπνέεται από τον ιταλικό τρόπο ζωής! Αυτές οι αξίες αντιπροσωπεύονται στις συλλογές μας.
Σε όλους τους σκελετούς η εταιρεία Mad In Italy ενσωματώνει:
Τεχνολογία • Πρωτότυπα υλικά • Ιδιαίτερο χρώμα και σχήμα • Έρευνα και καινοτομία
Όλα αυτά, ισορροπούν, για τη δημιουργία μοναδικών, άνετων και ελαφρών σκελετών, με μια μικρή διάθεση ειρωνείας! «Εξάλλου, το στυλ και η ποιότητα δεν έχουν ηλικία, είναι αξίες διαχρονικές!
Επιλέξτε το μοντέλο Mad In Italy που σας ταιριάζει!»

Ποιoς είπε ότι το κλασικό είναι βαρετό;

Τα γυαλιά MIRAR. αποτελούν μία ιδανική λύση για όσους θέλουν να μαγνητίσουν τα βλέμματα. H Άννα, η Εύα και ο Χρήστος επέλεξαν μέσα από την ευρεία γκάμα της συλλογής σκελετούς με λιτές γραμμές, γεωμετρικές, με ελαφρά μοτίβα που ταίριαξαν υπέροχα στο πρόσωπό τους. Η ανανέωση στην ποικιλία των σχημάτων και των υλικών είναι συνυφασμένη με το brand name το οποίο ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεχωρίσουν έχοντας στη διάθεσή τους να διαλέξουν από μια γκάμα ιδιαίτερων αλλά και κλασικών χρωμάτων, δίνοντας πάντοτε ένα σικ ύφος και ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνισή τους.

Η λιτή αλλά απόλυτη ματιά σας!

γυαλιά MIRAR. με βαφή «Πλανήτη» και καθρέπτη «Ερμή» της Unilens

H Marjo eyewear είναι μια ανεξάρτητη μάρκα γυαλιών που εδρεύει στην Αθήνα, από το 2013. Το δημιουργικό team της εταιρείας αναζητά συνεχώς τον σχεδιασμό που ενώνει διαφορετικά υλικά και στυλ, συνδυάζοντας: Διαχρονικό σχεδιασμό – Υψηλή ποιότητα υλικών – Τεχνογνωσία. Ανακαλύψτε τις συλλογές του brand με διαφορετικά χρώματα πάστας (υψηλής ποιότητας cellulose acetate), καθώς επίσης και τους σκελετούς της από τιτάνιο. Παράλληλα, η βασική γραμμή των σκελετών, στηρίζεται σε ένα μείγμα διαφορετικών στυλ γυαλιών μέσα από το πέρασμα των δεκαετιών. Υπάρχει λοιπόν μια μεγάλη γκάμα γυαλιών από το πιο κλασικό και διαχρονικό σχέδιο στο πιο σύγχρονο.

Magnificent | Amazing | Rare | Joyful | Optical

ΑΝΝΑ: γυαλιά MARJO, φακοί Unilens με βαφή γαλάζια degrade και επίστρωση Diamond Clean

ΧΡΗΣΤΟΣ: γυαλιά Mirar με επίστρωση Blue Control της Hoya

Share with your friends
Previous Post

Privé Party

Next Post

Παρουσίαση συλλογής «OROPHOGRAPHIA 2021» από τα Kois Optics