Η opti εστιάζει στα βασικά!

14 - 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Το εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου ως τοποθεσία, προσφέρει ασφάλεια με τις σύγχρονες υποδομές του και τις γνωστές εγκαταστάσεις του. Από την πλευρά της η opti ήταν πάντα γνωστή για τη σαφή δομή κάθε αίθουσας η οποία επιτρέπει τον εύκολο προσανατολισμό των επισκεπτών και τις αποτελεσματικές συναντήσεις σε όλους τους εκθέτες. Από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου 2022, η opti 2022 θα επιστρέψει στην επιτυχημένη ιδέα των τεσσάρων αιθουσών.
Η opti είναι η opti που γνωρίζουμε. Αυτό το σύνθημα ενισχύεται ειδικά για το νέο ξεκίνημα τον επόμενο Ιανουάριο. Οι αίθουσες C1 έως C4 θα μεταφέρουν την αρχική ατμόσφαιρα της opti και θα προσφέρουν αυτή την «οικεία αίσθηση».
Οι επισκέπτες θα βρουν εύκολα την πορεία τους προς τις αίθουσες και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στα βασικά: να κάνουν σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες στην αρχή του έτους.

Καθαρή διάταξη και γρήγορη είσοδος

Οι συλλογές των γυαλιών και τα ανεξάρτητα Brands, θα βρίσκονται στις αίθουσες C1 και C2. Θα υπάρχουν επίσης ορισμένα brands, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με καταστήματα οπτικών στην αίθουσα C3. Οι κατασκευαστές οφθαλμικών φακών, φακών επαφής και συσκευών, οργάνων και μηχανών θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες και τα κλασικά προϊόντα τους στην αίθουσα C4.

Επιστροφή στα δοκιμασμένα

Η Bettina Reiter, διευθύντρια της έκθεσης, είναι σαφώς ενθουσιασμένη για την επιστροφή στη φιλοσοφία των τεσσάρων αιθουσών για την επόμενη έκθεση opti: «Από τη μία πλευρά, θα εργαστούμε σε νέες ιδέες, θα δράσουμε καινοτόμα και, πάνω απ’ όλα, θα ξεκινήσουμε φρέσκοι την επόμενη opti. Ένα τέτοιο παράδειγμα καινοτομίας, είναι η ιδέα μας για το opti FORUM XT. Αλλά από την άλλη πλευρά, εστιάζοντας στα βασικά, θα επιστρέψουμε στα δοκιμασμένα, για να διευκολύνουμε τις πραγματικές συναντήσεις και τη δικτύωση των επαγγελματιών χωρίς να κάνουμε πρόσθετους συμβιβασμούς μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για όλους μας. Ο κλάδος μας θέλει να σηκωθείτε και να λειτουργήσετε τις επιχειρήσεις σας, εμείς το κάνουμε αυτό δυνατό, γι’ αυτό και σας περιμένουμε τον Ιανουάριο του 2022».

Share with your friends
Previous Post

Τα οφέλη των φακών για παιδιά και εφήβους

Next Post

SILMO Paris 2021 – Ενθουσιασμός!