Η KERING EYEWEAR συνδυάζει το στυλ με την τεχνολογία στο νέο εγχείρημά της, BLUE & BEYOND

THE PERFECT COMBINATION OF STYLE AND TECHNOLOGY

Η Kering Eyewear επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της, με την έναρξη του νέου έργου Blue & Beyond, που συμπεριλαμβάνει μια επιμελημένη ποικιλία γυαλιών μπλε φωτός και φωτοχρωμικής προστασίας UV.

Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη βιομηχανία γυαλιών πολυτελείας, το έργο Blue & Beyond, βασισμένο στο συνδυασμό από σκελετούς υψηλής ποιότητας, με ποιοτικούς φακούς διπλής καινοτομίας, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανακουφίζουν από την έντονη καταπόνηση των ματιών, τόσο σε εσωτερικούς όσο σε εξωτερικούς χώρους.
Το διπλό πλεονέκτημα του προϊόντος, προκύπτει από τον πρωτοποριακό συνδυασμό διακριτικού στυλ με έξυπνους φακούς, με χαρακτηριστικό τους την επεξεργασία φιλτραρίσματος του μπλε φωτός, με φωτοχρωμική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει τη μείωση των επιπτώσεων του φωτός υψηλής ενέργειας, από τους φορητούς υπολογιστές και τις ψηφιακές συσκευές, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μάτια, σκουραίνοντας το χρώμα όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως.
Αυτή η βελτιωμένη λύση μεταφέρεται τώρα σε μια αποκλειστική ποικιλία ready-to-wear μοντέλων, για μερικές από τα περισσότερο πολυπόθητες μάρκες στο χαρτοφυλάκιο της Kering Eyewear..

Montblanc

Η νέα γκάμα Montblanc προσθέτει την καινοτόμο λύση στα χαρακτηριστικά του μοντέλα σε κόκκαλο, μέταλλο και σε ελαφριά μίγματα διαφορετικών υλικών.
Τα νέα αυτά μοντέλα ισορροπούν ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο στιλ με γοητεία και έξυπνους φακούς που αλλάζουν χρώμα από διαφανές μπλε σε βαθύ μπλε.

Gucci

Η επιλογή Blue & Beyond περιλαμβάνει σχέδια ανδρών, γυναικών και unisex κατασκευασμένα από λεπτό μέταλλο και έντονο κόκκαλο. Οι έξυπνοι φωτοχρωμικοί φακοί μεταβαίνουν από διαφανές ροζ σε μπορντό, σε γυναικεία μοντέλα με εξελιγμένα υπερμεγέθη σκελετούς και από διαφανή ώχρα έως καφέ στις επιλογές για άνδρες και unisex μοντέρνα κλασική κομψότητα με ένα vintage στυλ.

Saint Laurent

Eφαρμόζει την ιδέα Blue & Beyond στα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα των συλλογών για γυναίκες και άνδρες, βασισμένα σε έντονους μαύρους κοκάλινους σκελετούς.
Έντονες cat-eye γραμμές για τις κυρίες και βελτιωμένα και ευέλικτα στυλ για τους κυρίους διαθέτοντας διαφανείς φακούς μετάβασης γκρι σε σκούρο γκρι που ταιριάζουν απόλυτα με το όραμα του Οίκου για διακριτική πολυπλοκότητα.

ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ

Share with your friends