Ημερίδα Cooper Vision

Αγαπητοί συνεργάτες

Ελάτε μαζί μας την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 για μια μέρα επιστήμης, εκπαίδευσης και κοινωνικής δικτύωσης από την άνεση του σπιτιού σας.

Η Cooper Vision διοργανώνει μια νέα ημερίδα, με αποκλειστική χρήση της αγγλικής γλώσσας όπου θα συμμετέχουν παγκοσμίου φήμης ομιλητές όπως o Nathan Efron, η Padmaja Sankaridurg, η Elena Garcia Rubio, η Karen Walsh, η Sarah Smith και η Annegret Dahlmann-Noor.

Οι εξαιρετικοί προσκεκλημένοι μας θα παρουσιάσουν πώς θα μπορούσαμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε τις νέες προοπτικές για την εφαρμογή και τη συνταγογράφηση των φακών επαφής στο μέλλον. Με ομιλίες που αφορούν τη διαχρονικότητα και την ικανοποίηση των χρηστών φακών επαφής καθώς και ομιλίες για τη διαχείριση της μυωπίας. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της επταετούς μελέτης για τον ημερήσιο φακό επαφής MiSight® με επιστημονική τεκμηρίωση και εκπαιδευτικό υλικό κατάλληλο για όλους.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 27/01/2021 στο e mail : [email protected] . Για παραπάνω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε και με τον πωλητή σας.

Όνομα
Επώνυμο
E-MAIL
Κινητό Τηλέφωνο
GOC NUMBER (εφόσον υπάρχει)
Ιδιότητα: (Οπτικός / Οπτομέτρης / Εφαρμοστής φ.ε / Φοιτητής / άλλο)
Επωνυμία Επιχείρησης ή Εκπαιδευτικού Οργανισμού

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

Σας περιμένουμε

Χριστίνα Συκαρά
BSc (Hons) MCOptom

Share with your friends
Previous Post

A great opportunity to join MAUI JIM

Next Post

Ζητείται Τεχνίτης Εργαστηρίου Οπτικών