DESIGN EYEWEAR GROUP – SPRING SUMMER 2022

ΣΥΛΛΟΓΗ
ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
2022

Αναζητήστε νέους τρόπους

Ο κόσμος αλλάζει. Μέχρι σήμερα όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι αυτή η ίδια η αλλαγή αποτελεί τη μόνη σταθερά – κι ενώ κοιτάμε μπροστά στο τέλος των δύσκολων ετών, γίνεται σαφές ότι έχουν πλέον αναδυθεί νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Προσεγγίζουμε τον κόσμο με περισσότερη περιέργεια από ποτέ. Μια νέα επιθυμία γεννιέται: Να εξερευνήσουμε και να βελτιώσουμε όχι μόνο το νέο, αλλά και αυτό που συμβαίνει τώρα, ακριβώς μπροστά μας. Κι αν υπάρχει καλύτερος τρόπος;

Κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον σχεδιασμό. Σε περιόδους αλλαγής, παραμένετε πιστοί σε ό,τι λειτουργεί – η δημιουργία με ειλικρίνεια και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι πράγματι ο ένας τρόπος. Ο άλλος είναι να πορευθείτε αγκαλιάζοντας την αλλαγή.
Να ανοίξετε νέους δρόμους και να εξερευνήσετε νέες κατευθύνσεις. Άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να το κάνετε.
Τώρα ήρθε η ώρα να βρείτε νέους τρόπους.

Εξερευνούμε, αναζητούμε νέους τρόπους και κάνουμε ερωτήσεις – κι αυτό, γιατί γνωρίζουμε ότι μια διερευνητική προσέγγιση οδηγεί σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς θα ζήσετε ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο Άνοιξη Καλοκαίρι 2022. Μια νέα αντίληψη για το διαχρονικά κλασικό – σε συνδυασμό με νέους τρόπους εξέλιξης της τέχνης. Λεπτές εκφράσεις ή τολμηρές επιλογές.
Ακριβώς εκεί, ανάμεσα στη γραμμική και τη μη γραμμική σκέψη, θα βρείτε τον δικό σας δρόμο και θα τον ακολουθήσετε.
Όλα ξεκινούν κάνοντας το πρώτο βήμα.

ACETATE 02 COL.1515 - ALUMINUM 4 COL.6921

Η ΕΙΛΙΚΡIΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ

Σε περιόδους αλλαγής και πάντα αναζητώντας τι υπάρχει μετά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εστιάσουμε. Να εστιάσουμε στην αληθινή φροντίδα, στον σεβασμό των ασυμβίβαστων επιλογών – στο να παραμείνουμε αληθινοί κάθε στιγμή. Ενώ είναι πολλά εκείνα που έχουν αλλάξει με τα χρόνια, ο υπέροχος σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει. Είναι ακόμα εδώ γι’ αυτό σας προσκαλούμε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και ενδιαφέρον στα υλικά – σκαλίζοντας ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο.

ACETATE 01 COL.5425

Για εμάς, το υπέροχο στο σχέδιο είναι η ειλικρίνεια στον ίδιο τον σχεδιασμό. Δεν βλέπουμε την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε αυτό που ήδη υπάρχει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για υπερβολή. Αντίθετα, βλέπουμε τη δύναμη στο απαραίτητο – αφήνουμε τις πρώτες ύλες και τις μινιμαλιστικές επιλογές να εκφραστούν από μόνες τους. Δημιουργούμε γυαλιά και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Μερικές φορές, αρκεί η σύλληψη μιας μεμονωμένης ιδέας και η εύρεση του σαφέστερου δυνατού τρόπου έκφρασης. Κάνουμε περισσότερα, κάνοντας λιγότερα, αλλά εκατό τοις εκατό σωστά.

Αυτό το είδος ειλικρίνειας στο σχεδιασμό, είναι διαχρονικό. Ακριβώς όπως τα σχέδιά μας.

M: NI 8521 COL.4931 - W: NI 8520 COL.3931

ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Τα NIFTIES έχουν χαρακτήρα σε μικρά πλαίσια.
Είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια σε ενήλικες με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου.
Διαθέσιμη σε μεγέθη 44 – 49, η συλλογή NIFTIES έχει διεθνή εμφάνιση, με κολακευτική σιλουέτα και έντονα χρώματα.

Τα σχήματα της νέας σεζόν κυμαίνονται από κλασικά στρογγυλά και ελαφρώς υπερμεγέθη έως εντυπωσιακά τετράγωνα και γεωμετρικά σχήματα. Το τιτάνιο συνδυάζεται με διαφανές υλικό, με δίχρωμες λεπτομέρειες. Κομψές λεπτές προσόψεις σε διακριτικά χρώματα αναμεμειγμένα σε χρώμα καραμέλας και ντεμί μοτίβα που κάνουν μια τολμηρή εντύπωση. Κοιτάξτε μπροστά με μια συλλογή γεμάτη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και διαφορετικότητα όπως και ο κόσμος.

IF 9472 COL.6024 INFACE.COM

ΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η NEA ΣΥΛΛΟΓΗ INFACE. ΕΝΑΣ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔINABIKH ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

IF 9482 COL.6424
IF 9482 COL.6515
IF1460 COL.3931
IF 1463 COL.4931
IF 1465 COL.2031
IF 1464 COL.2012
IF 9479 COL.6522
IF 9478 COL.4315

Η νέα συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι είναι πιο τολμηρή από ποτέ, με έντονα χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς. Σηματοδοτεί έναν κόσμο που στοχεύει να προχωρήσει μπροστά, αναζητώντας νέους δρόμους να περπατήσει, χωρίς όμως να ξεχάσει τις ρίζες του.
Η αντίθεση είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η άνεση είναι υποχρεωτική, με εξαιρετικές τεχνικές λεπτομέρειες και ελαφριά σχέδια.
Οι πολύχρωμοι βραχίονες διαθέτουν ματ τόνους, και τα κοκάλινα υλικά συνδυάζονται με τιτάνιο. Σχεδόν κάθε σκελέτος έχει σημαντικές λεπτομέρειες όπως φωτεινή πίσω πλευρά ή ένα δίχρωμο μπροστινό μέρος. Παρόλο που τα σχέδια είναι πολύχρωμα και γεμάτα ενθουσιασμό, ο απλός σχεδιασμός που χαρακτηρίζει τα INFACE εξακολουθεί να επικρατεί στη συλλογή.

Πρωτοτυπία με παραλλαγές

THE ESSENTIAL COLLECTION 3186 COL.9322
THE AXI0M COLLECTION 6621 COL.4021
THE AXI0M COLLECTION 6621 COL.4021
THE ESSENTIALCOLLECTION 3185 COL.3024

Πώς μπορεί ένας σχεδιαστής να γεφυρώσει το πραγματικά πρωτότυπο με τη φιλοδοξία να σχεδιάσει γυαλιά για όλους;
Η απάντηση είναι η ποικιλία – σε χρώματα, σχήματα, μεγέθη και μορφή. Με το αληθινό πνεύμα της συλλογής Prodesign, τα νέα σχέδια διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία σε στυλ, στοιχεία βαθιά ριζωμένα στη Δανέζικη σχεδιαστική κληρονομιά και στην κατανόηση εκείνων των χαρακτηριστικών που δημιουργούν ένα προϊόν πραγματικής ποιότητας. Παρουσιάζουμε λοιπόν μια ποικιλία σχεδίων που διαθέτουν: Ματ και λαμπερές επιφάνειες σε συνδυασμό με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών – σε κάθε σχέδιο. Υπάρχουν πάντα δύο ή τρία μοντέλα με έξτρα χρώματα σε αντρικά, θηλυκά και unisex σχήματα. Με μεγαλύτερα μεγέθη και ακόμη πιο εντυπωσιακά στυλ – ειδικά για τα γυναικεία σχέδια. Έχουμε συμβαδίσει με τις τάσεις, αλλά φροντίσαμε να σεβαστούμε το DNA μας, το Δανέζικο στυλ, σχεδιάζοντας ολοκαίνουργιες ιδέες βασισμένες σε ιστορικά ισχυρές έννοιες.
Πρωτότυπα στις λεπτομέρειες, την ποιότητα και φυσικά στις παραλλαγές τους.

ΚΩΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ:
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ
ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

THE ESSENTIAL COLLECTION 1471 COL.4021
PRODESIGNDENMARK.COM

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ:
FACE A FACE
ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΕΝΕΞΕΔΙ

NIGHT 2 COL.3003

ΜΕΙΝΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ WOOW
ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΑ WOOW
ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ WOOW

Ξεχωρίστε από το πλήθος, παρακάμψτε τους κανόνες και απολαύστε το: η συλλογή WOOW επιβεβαιώνει και προβάλλει με περηφάνια τις αξίες και τα χρώματα σε αυτή τη ζωντανή και ΤΡΕΛΗ νέα συλλογή. Ακριβώς όπως η νέα της διαφημιστική καμπάνια, αυτή η ραγδαία εξελισσόμενη συλλογή προσφέρει ένα πραγματικό φίλτρο θετικότητας – το φίλτρο WOOW – για να φέρει χρώμα στην καθημερινότητά σας με στυλ!

wooweyewear.com

ALIUM SURF 1 COL.9620 @ALIUMEYEWEAR

ALIUM

Masculine elegance at the cutting edge of technology

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ:
#prodesigndenmark
@prodesigndenmark
prodesigndenmark.com
#faceaface_paris
@faceafaceparis
faceaface-paris.com
#niftieseyewear
nifties-eyewear.com
#kilsgaardeyewear
@kilsgaardeyewear.official
kilsgaard-eyewear.dk
#wooweyewear
@wooweyewear
wooweyewear.com
#infaceeyewear
inface.com
#aliumeyewear
@aliumeyewear

Design Eyewear Group
Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Γιώργος Δούναβης
T: +30 6932 323261
E: [email protected]
www.designeyeweargroup.com

Είμαστε το Design Eyewear Group. Σχεδιάζουμε και εμπορευόμαστε εμβληματικές μάρκες γυαλιών, οι οποίες έχουν πωληθεί παγκοσμίως, από κορυφαίους οπτικούς, για περισσότερα από 50 χρόνια. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός καθορίζει το χαρτοφυλάκιο των δυναμικών εμπορικών σημάτων μας τα οποία εμπνέονται από την τέχνη, την καινοτομία και τις τάσεις της εποχής, ενώ παράλληλα προσφέρουν ιδιαίτερη αξία. Το πολυμορφικό χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από επτά, ξεχωριστές μάρκες.
Κάθε μια με το δικό της, μοναδικό DNA: FACE A FACE, WOOW, Alium, ProDesign Denmark, Kilsgaard Eyewear, Inface και Nifties.

Share with your friends