Istituto Politecnico Keplero

Δελτίο τύπου Ιstituto Politecnico Keplero

Το 95% των νέων πτυχιούχων του Istituto Politecnico Keplero βρίσκει δουλειά εντός 3 μηνών.

Το Istituto Politecnico Keplero γεννιέται στην Ιταλία το 1977 για να εκπαιδεύσει Οπτικούς και Οπτομέτρες. Ο κύκλος σπουδών Οπτικής και Οπτομετρίας είναι μία ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική ευκαιρία σε έναν τομέα υπεροχής του Made in Italy που προσφέρει κάθε χρόνο πάρα πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες σε έναν τομέα που μέχρι σήμερα δε γνωρίζει κρίση στην εύρεση εργασίας.
Τα μαθήματα έχουν τριετή διάρκεια: δύο χρόνια για την Οπτική και ένα χρόνο για την Οπτομετρία. Ο τίτλος σπουδών αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η διεύθυνση της σχολής έχει ανατεθεί στο Δρ. Paco Manes με τριακονταετή εμπειρία στην εκπαίδευση στον τομέα της οπτικής και της οπτομετρίας.
Οι καθηγητές, υψηλών προδιαγραφών και εμπειρίας, προσφέρουν μία καινοτόμα και αποτελεσματική εκπαίδευση για την εισαγωγή στον κόσμο της Οπτικής. Για τους ξένους φοιτητές προβλέπεται η βοήθεια και η υποστήριξη ενός καθηγητή διδασκαλίας ιταλικών.
Το Ινστιτούτο είναι εξοπλισμένο με ευρύχωρα εργαστήρια οφθαλμικών φακών, οπτομετρίας και φακών επαφής με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου διεξάγονται πολλές ώρες πρακτικής.
Ο φοιτητής αποκτά τις απαραίτητες ικανότητες και γνώσεις για να διεξάγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επάγγελμα του οπτικού στον τομέα των οφθαλμικών φακών, της οπτομετρίας και των φακών επαφής και να αυξήσει την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορεί να παρέχει στους πελάτες του.
Η έδρα είναι στο Τέρμολι, ήσυχη πόλη στην Αδριατική θάλασσα, σε απόσταση μίας ώρας από την Pescara και δύο ωρών από το Bari, ιδανικό μέρος για να αφιερωθεί κανείς σε σπουδές και να αναπτύξει δεσμούς με τους συμμαθητές του.

Via Tremiti, 5 – TERMOLI (CB) – ITALY
Tel. +39.0875.85410 • Mobile +39.335.7796882
website: www.istitutokeplero.it • email: [email protected]

Share with your friends
Previous Post

ICON DUBLEX

Next Post

Iyoko Inyaké