SILMO Paris

η έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε!

Η SILMO Paris είναι η αντανάκλαση και η πηγή της άνευ όρων υποστήριξης της δημιουργικότητας στην βιομηχανία των οπτικών.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2021, η διάσημη και πολυαναμενόμενη SILMO Paris σας προσκαλεί να ξαναβυθιστείτε στον υπέροχο κόσμο της, να εμπνευστείτε για το παρόν και να διαμορφώσετε το μέλλον.

Τέσσερις μήνες πριν από τα επίσημα εγκαίνια και όλοι οι εκθέτες μοιράζονται μια μοναδική φιλοδοξία: Να “σερφάρουν” στη δυναμική της Silmo 2022, η οποία υπόσχεται να είναι μοναδική στο είδος της. Ένας διεθνής επιχειρηματικός κόμβος και μια πλατφόρμα για νέες συλλογές και brands. Το 2022 η SILMO Paris θα είναι, περισσότερο από ποτέ, η έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε.

Για το 89% των εκθετών και το 93% των επισκεπτών, η διοργάνωση της έκθεσης είναι ουσιώδης για τον κλάδο για πολλούς λόγους: η ακαταμάχητη ευχαρίστηση του να συμμετέχεις σε μια εμπορική έκθεση, η εκτεταμένη συμμετοχή εκθετών και brands, o τρόπος που συνδυάζει τις πληροφορίες με την εκπαίδευση, η καινοτομία, η παρουσίαση προιόντων του μέλλοντος αλλά κυρίως η δημιουργικότητα.

Πράγματι, η δημιουργικότητα βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανίας των οπτικών, και η SILMO Paris είναι η αντανάκλασή της και η πηγή της άνευ όρων υποστήριξή της. Σε αυτή την προσέγγιση, και για την επόμενη έκδοση, η Silmo Paris παρουσιάζει τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής του νέου διαγωνισμού της, τον σχεδιαστή και καλλιτεχνικό διευθυντή Emmanuel Gallina.

Explore new horizons!

OPTICAL DESIGN CONTEST 2022

Με σκοπό την ενθάρρυνση ολόκληρης της κοινότητας να συμμετάσχει ενεργά – και όχι ως θεατής – του οπτικού κόσμου, η SILMO αφιερώνει έναν νέο τομέα έκφρασης στους φοιτητές στο χώρο του design με το Διαγωνισμό Optical Design 2022. Στόχος της SILMO; Τάσεις που δρουν καταλυτικά, διαμορφώνοντας τον αυριανό κόσμο των οπτικών.
Μέσω της οραματικής προσέγγισής της, η SILMO προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους και την αντίληψή τους για τον κλάδο των οπτικών και γυαλιών, εξερευνώντας παράλληλα τις αμέτρητες δυνατότητές του.
Μια επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες στο χώρο του design και ειδικούς εμπειρογνώμονες θα συσταθεί το Σεπτέμβριο του 2022 για να επιλέξει τον μεγάλο νικητή.
Design, δημιουργικότητα, καινοτομία, χρήση προϊόντων και λειτουργικότητα, προσέγγιση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βιωσιμότητα του έργου… αποτελούν τα πιο κρίσιμα κριτήρια!
Ο διαγωνιζόμενος που θα ανταπεξέλθει στην πρόκληση αυτή, θα ανταμειφθεί με έπαθλο στην επόμενη έκθεση SILMO, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου στο Paris Nord Villepinte. Ο νικητής και η σχολή του/της θα μοιραστούν μια επιταγή 10.000 ευρώ και θα έχουν την τιμή να εκτίθενται τα σχέδιά τους σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Για την πρώτη αυτή έκδοση του Διαγωνισμoύ Optical Design 2022, o Emmanuel Gallina θα έχει την τιή να προεδρεύει της κριτικής επιτροπής.
Απόφοιτος του E.N.A.D και του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, ο Emmanuel Gallina είναι αναγνωρισμένος σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής. Χάρη στην εμπειρία του ως ομιλητής, καθηγητής και συντονιστής workshop, ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήδη μεταδίδει την τεχνογνωσία του στις νεότερες γενιές για να ενθαρρύνει τη δυναμική αντίληψη και τη δημιουργικότητά τους.

Απονομή υποτροφίας €10.000
Η SILMO Academy στηρίζει ένα ερευνητικό έργο της επιστήμης της όρασης και των οπτικών

Η SILMO Academy έχει στόχο την υποστήριξη επαγγελματιών στον τομέα της οφθαλμικής οπτικής, στην αναζήτησή τους για τελειότητα, προτείνοντας workshops και επιστημονικά συνέδρια, μέσα από τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να ανταλλάξουν ιδέες με ειδικούς του κάθε τομέα.
Από το 2016, η SILMO Academy επιλέγει να στηρίζει ένα ερευνητικό έργο της επιστήμης της όρασης και των οπτικών και να απονέμει κάθε χρόνο υποτροφία 10.000 ευρώ σε μεμονωμένο ερευνητή ή ερευνητική ομάδα, με το νικητή να επιλέγεται από την επιστημονική επιτροπή. H υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες : silmoparis.com

Σας περιμένουμε από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, στο Paris Nord Villepinte!

Share with your friends
Previous Post

To μπλε φως (μέρος Α)

Next Post

CircumEye #4