WEB EYEWEAR – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO F1 TEAM ORLEN

Η WEB EYEWEAR και η Alfa Romeo F1 Team ORLEN από το 2022 ξεκίνησαν μια πολυετή συνεργασία και θα είναι πρωταγωνιστές μιας νέας περιπέτειας στο εξαιρετικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1.

Η WEB EYEWEAR, που από το 2008 ανήκει στην Marcolin, μια από τις κορυφαίες εταιρείες γυαλιών παγκοσμίως, στοχεύει να επεκτείνει τη διεθνή της εμβέλεια ενισχύοντας την εικόνα και διαφοροποιώντας το στιλ και το ύφος της συλλογής της.
Η νέα γενιά των προϊόντων της WEB EYEWEAR χρησιμοποιεί καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής που βασίζονται σε τεχνικές αιχμής και υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Η Sauber Motorsport, η ελβετική ομάδα που διαχειρίζεται την παρουσία της Alfa Romeo, μιας από τις κορυφαίες μάρκες αγώνων της Ιταλίας και ολόκληρου του κόσμου στη Formula 1, είναι μια από τις δέκα μόνο ομάδες στον κόσμο που έχουν εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιούν το διάσημο όνομα “TEAM F1”.

Χάρη στη συνεργασία μεταξύ της WEB EYEWEAR και της Alfa Romeo F1 Team ORLEN, η νέα εικόνα της WEB EYEWEAR θα εμφανιστεί στα αυτοκίνητα, τα κράνη και τις στολές των οδηγών της ομάδας Valtteri Bottas και Guanyu Zhou και θα υπογραμμιστεί με την ανάπτυξη μιας capsule συλλογής, με δυναμικό σχεδιασμό και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας με γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως που γεννήθηκαν από το κοινό τους πάθος για τον αθλητισμό και την τεχνολογική τους υπεροχή. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Share with your friends
Previous Post

MIDO 2022

Next Post

WEB EYEWEAR