WEB EYEWEAR

ΤΟ LOOK ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η WEB EYEWEAR, House Brand της Marcolin από το 2008, είναι μια παραδοσιακά ιταλική μάρκα που εκτιμάται παγκοσμίως για τη δεξιοτεχνία, το σχεδιασμό και την προσωπικότητα του ιταλικού στυλ που καθορίζει την ταυτότητά της. Εμβληματικά στοιχεία, μινιμαλιστικές γραμμές, φυσικά χρώματα και διαφανή εφέ είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας που εκφράζεται μέσα από την ύψιστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Το 2022 σηματοδοτεί για τη WEB EYEWEAR την αρχή μιας νέας διαδρομής, που κοιτάζει προς το μέλλον με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογική εξέλιξη, παραμένοντας πιστή στην ταυτότητα της μάρκας.
Η ανανέωση του λογοτύπου, του ιστότοπου και των κοινωνικών δικτύων της WEB EYEWEAR αντιπροσωπεύει έναν συνολικό αισθητικό μετασχηματισμό. Αυτό φαίνεται επίσης στην εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια για τη νέα συλλογή SS22. Η νεα καμπάνια, σχεδιασμένη από το βραβευμένο Creative Bureau BRVTO με έδρα το Λονδίνο, με φωτογραφίες του Stefano Galuzzi και βίντεο σε σκηνοθεσία Alberto Girotto, νικητή του Χρυσού Λεωντος “Leone D’Oro” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ζωντανεύει τις νέες διμηουργίες WEB EYEWEAR.
Η νέα συλλογή WEB EYEWEAR ακροβατεί ανάμεσα στην πολυτελή φινέτσα και την απέριττη κομψότητα. Η δεξιοτεχνία που πηγάζει από την τεχνογνωσία της Marcolin στον σχεδιασμό και την κατασκευή γυαλιών, δίνει ζωή σε γυαλιά ηλίου και οράσεως που συναρπάζουν και σαγηνεύουν με τις χαρακτηριστικές τους λεπτομέρειες και το διαρκώς εξελισσόμενο σχεδιασμό τους.
Το στυλ των γυαλιών ενισχύεται από γραμμές που συνδυάζουν αιχμηρά με απαλά προφίλ. Η μάρκα εκφράζει το δυναμικό της πνεύμα μέσα από όγκους και πάχη που ανανεώνουν διαχρονικά σχήματα με μοναδική και ξεκάθαρη προσωπικότητα. Οι σιλουέτες εκφράζουν τον νεωτερισμό της μάρκας χάρη στη συνεχή αναζήτηση νέων υλικών και τη μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Η νέα σχεδίαση της εμβληματικής λεπτομέρειας “torchon” και οι νέες καρφίτσες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που ερμηνεύουν τη νέα ταυτότητα της συλλογης WEB EYEWEAR, που αντικατοπτρίζει τη μεγάλη αξία της ιταλικής τέχνης της ζωής.

WE0325

WE0326

Η WEB EYEWEAR, το House Brand του οίκου Marcolin, επέλεξε να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της από το 2022. Αυτό το νέο κεφάλαιο επικεντρώνεται στην ιταλική τέχνη της ζωής, με σκοπό να αναδείξει την ποιότητα του σχεδιασμού και των υλικών καθώς και να καταστήσει πιο αναγνωρίσιμη την δεξιοτεχνία των λεπτομερειών μέσα από κάθε συλλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ WEB

Ο κλασσικός σχεδιασμός αναγεννιέται μέσα από τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία. Ένα διαχρονικό πλαίσιο με επανασχεδιασμένα πάχη και όγκους υλικών που κατασκευάζονται με επικαλυπτόμενες στρώσεις accetate. Η εμπειρία συναντά την ευαισθησία σε αυτά τα υψηλής ποιότητας γυαλιά ηλίου διακοσμημένα με αποκλειστικές λεπτομέρειες:
οι νέες καρφίτσες σε σχήμα ρόμβου στους κροτάφους συνοδεύουν την εμβληματική λεπτομέρεια «torchon», που ερμηνεύεται εκ νέου ως στοιχείο δισδιάστατου σχεδιασμού. Μια μοντέρνα εμφάνιση σε ένα στρογγυλό σχήμα εμπνευσμένο από ρετρό, επανασχεδιασμένο με μοντέρνες γεωμετρίες στο μπροστινό μέρος. Η καινοτόμος χρήση premium υλικών είναι εμπνευσμένη από φυσικές πολυστρωματικές κατασκευές, ενώ η εξαιρετικά διαμορφωμένη σιλουέτα είναι καρπός επιδέξιας δεξιοτεχνίας.

Share with your friends