Jun Gobron – Ο νέος Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων SILMO d’Or

Γεννημένος στη Ναμίμπια από Βέλγο πατέρα και Γιαπωνέζα μητέρα, ο Jun Gobron μεγάλωσε με έντονη την περιέργεια για τον κόσμο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (ULB) με πτυχίο Οικονομικών Επιστημών και απέκτησε εμπειρία λίγων ετών σε πολυεθνικές εταιρείες, ενώ αποφάσισε να κάνει αλλαγή σταδιοδρομίας και να γίνει αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και σχεδιαστής. Παθιασμένος με την αισθητική, με ενθουσιασμό για τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα, ο Jun Gobron σπούδασε στην École supérieure des Arts Saint-Luc των Βρυξελλών, κάτι που του ξύπνησε τη δημιουργία και την έμφυτη ευαισθησία του. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να αποκαλύψει το ταλέντο του συνδυάζοντας την απλότητα και τον εξορθολογισμό της Ιαπωνίας με την περίτεχνη διακόσμηση της Ευρώπης.

Ενισχυμένος από την ολοκληρωμένη εκπαίδευσή του, ο Jun Godron είναι ένας πραγματιστής αλλά και δημιουργικός επαγγελματίας: « Έμαθα πολλά για τα οικονομικά που με βοηθούν στη δουλειά μου σε καθημερινή βάση. Το επάγγελμα του αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων ή του σχεδιαστή δεν περιορίζεται στη δημιουργική πλευρά… Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μόνο ένα μέρος του. Μόλις έχετε την ιδέα, πρέπει να την εκτελέσετε. Γίνεσαι ένα είδος project manager. Είστε υπεύθυνοι για το χειρισμό διαφόρων συμμετεχόντων, την κατάρτιση προϋπολογισμών, τον προγραμματισμό και ούτω καθεξής», δηλώνει.

Με τη μοναδική, πολυπολιτισμική του προοπτική και την όρεξη για νέες δημιουργικές εμπειρίες, ο Jun Gobron είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει στα μέλη της κριτικής επιτροπής ως Πρόεδρος και να συνεχίσει να γράφει την ιστορία των βραβείων SILMO d’Or.

Η SILMO Paris προετοιμάζετε για να σας καλωσορίσει. Μη την χάσετε!
Share with your friends
Previous Post

Enjoy MIDO

Next Post

Παιδική συλλογή Dutz Eyewear – Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022