Zeiss DuraVision BlueGuard UV

Περισσότερη προστασία, λιγότερη αντανάκλαση!

Οι ζωές μας γίνονται ολοένα και πιο ψηφιακές. Εργαζόμαστε, παίζουμε, εκπαιδευόμαστε και ψωνίζουμε online με αποτέλεσμα να στηριζόμαστε στην όραση μας περισσότερο από ποτέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε πιο ευάλωτοι στην τεχνητή μπλε ακτινοβολία που προέρχεται από τις ψηφιακές συσκευές, εκτός της φυσικής μπλε ακτινοβολίας του περιβάλλοντος.
Για αυτόν το λόγο, η ZEISS δημιούργησε τη νέα επίστρωση ZEISS BlueGuard UV η οποία είναι σχεδιασμένη να διαχειρίζεται την κόπωση των ματιών μας σε έναν κόσμο που τείνει να γίνεται όλο και περισσότερο ψηφιακός. Έχοντας ενσωματωμένες τις ιδιότητες μπλοκαρίσματος του μπλε φωτός στην ύλη του φακού, η επίστρωση μπλοκάρει σε μεγαλύτερο επίπεδο την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία παρέχοντας παράλληλα πλήρη UV προστασία.
Γεγονός είναι ότι οι περισσότερες λύσεις κατά του μπλε φωτός στους οφθαλμικούς φακούς δημιουργούν ενοχλητικές αντανακλάσεις στην επιφάνεια του φακούς προκαλώντας ερεθισμό στα μάτια του διοπτροφόρου αλλά και του αποσπούν την προσοχή. Ειδικά σε εσωτερικούς χώρους όπου οι οθόνες και λαμπτήρες LED είναι οι κύριες πηγές φωτισμού, αυτές οι αντανακλάσεις τείνουν να είναι ακόμη πιο ορατές. Η νέα σειρά ZEISS BlueGuard UV – η οποία διατίθεται με την premium επίστρωση ZEISS Platinum UV, είναι εξαιρετικά διαυγής με ελάχιστες αντανακλάσεις που προκαλούνται από το μπλε φως, χαρίζοντας στον διοπτροφόρο άριστη όραση και αισθητική.

Share with your friends
Previous Post

Zeiss ClearView

Next Post

Zeiss Eyewear