ANY DI

Κομψότητα και πολυτέλεια σε απόλυτη αρμονία!

Η Anne Dickhardt, ιδρύτρια της γερμανικής μάρκας πολυτελών αξεσουάρ ANY DI Munich, έχει θέσει ως στόχο της να σχεδιάζει κομψά και πολυτελή αξεσουάρ που μπορούν να καλύψουν όλες τις καθημερινές ανάγκες και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε περίσταση. Από μια κουραστική μέρα στο γραφείο και ένα επαγγελματικό γεύμα στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, σε ένα ξεφάντωμα για ψώνια με φίλες και ένα ρομαντικό δείπνο την αυγή, κάθε μοντέλο της DI δημιουργήθηκε για την καθημερινότητα της σύγχρονης, γεμάτης αυτοπεποίθηση γυναίκας που εξυμνεί το στυλ, την επιτυχία και την ανεξαρτησία.

Ως πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η Anne μπόρεσε να βιώσει από πρώτο χέρι πώς είναι να εναλλάσσονται συνεχώς διαφορετικά σενάρια, από το γήπεδο και τα αεροπλάνα μέχρι τα επίσημα γκαλά. Έμαθε καλά πως πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε. Μια στάση που διατήρησε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο χώρο της μόδας στο Μόναχο της Γερμανίας και η οποία ενέπνευσε το όραμά της να δημιουργήσει ευέλικτα, ποιοτικά προϊόντα όπου η άνεση, η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

«Ένα χαρακτηριστικό που έφερα στη βιομηχανία της μόδας από το άθλημά μου είναι η φιλοδοξία να κάνω κάτι καλά και ιδέα μου να είναι βιώσιμη εξ αρχής, ώστε να μπορέσω να χτίσω πάνω σε αυτό. Ήθελα να ταιριάξω την ευελιξία της καθημερινότητάς μου με την τσάντα μου. Μου αρέσει να είμαι ευέλικτη: ο αθλητισμός, η μουσική, η εργασία, οι φιλίες και τα χόμπι είναι όλα μέρος της ζωής. Για μένα, ο συνδυασμός όλων αυτών είναι το κλειδί για την ικανοποίηση, για την ευτυχία.» δηλώνει η Anne Dickhardt.

Η Anne Dickhardt ξεκίνησε την εταιρεία της το 2015 με μια επαγγελματική τσάντα που μετατρέπεται σε σακίδιο. Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε το κομμάτι με το οποίο ξεχώρισε – το SunCover. Αναρωτιέστε περί τίνος πρόκειται;

Φανταστείτε αυτό: βγάζετε τα γυαλιά ηλίου σας και κάνετε άνω κάτω την τσάντα προσπαθώντας να βρείτε τη θήκη τους ανάμεσα στο μέικ απ και στο πορτοφόλι, και φυσικά εν τω μεταξύ το τηλέφωνό σας καταλήγει στο πάτωμα – σας θυμίζει κάτι σωστά; Μια σκήνη που οι περισσότερες γυναίκες (και άνδρες) έχουν βιώσει, και οδήγησε στη δημιουργία του επαναστατικού κομματιού, SunCover: ενός από τα πιο καινοτόμα αξεσουάρ μόδας του αιώνα.

Η πατέντα που κατοχυρώθηκε ως ANY DI SunCover είναι το απόλυτο αξεσουάρ γυαλιών που αποθηκεύει τα γυαλιά ηλίου σας με ένα κομψό και προσβάσιμο τρόπο, ενώ τα προστατεύει από γρατζουνιές και σημεία πίεσης. Αυτό το μοναδικό αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και επιχρυσωμένο φινίρισμα 24 καρατιών, ενώ συνοδεύεται από δερμάτινο λουράκι για να το κρεμάσετε στην αγαπημένη σας τσάντα, με κρίκο για τη ζώνη σας ή με το ANY DI Pocket PhoneStrap (λουράκι για το κινητό) .
Τα εκπληκτικά SunCovers προορίζονται να αντικαταστήσουν τις ογκώδεις θήκες των κατασκευαστών και είναι σχεδιασμένα για όλους και κατάλληλα για οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος γυαλιών. Ένα αξεσουάρ που αφήνει ελεύθερα τα χέρια μας και κάνει αναμφισβήτητα μεγάλη εντύπωση.

Εκτός από το SunCover, το Pocket PhoneStrap ολοκληρώνει το ρεπερτόριο των υψηλών προδιαγραφών λειτουργικών αξεσουάρ από την ΑΝΥ DI. Η χιαστή τσάντα για το smartphone είναι ένα μοντέρνο κι απαραίτητο αξεσουάρ, αφού σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα απαραίτητα μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είτε επιλέξετε δερμάτινο είτε νάιλον λουράκι, μοναδικά νεσεσέρ για τα καλλυντικά σας, μίνι πορτοφόλια, μπρελόκ ή SunCovers, το Pocket PhoneStrap σας επιτρέπει να συνδυάσετε και να ταιριάξετε την τσάντα σας στο στυλ και τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας το σύστημα κλικ, απλά συνδέστε τις θεματικές τσέπες στο λουράκι και είστε πανέτοιμες!
Όλα τα αξεσουάρ είναι συμβατά μεταξύ τους και μπορούν να συνδυαστούν.

«ANY Di σημαίνει καινοτομία και ευελιξία – είτε casual και σπορ, είτε κομψό και λαμπερό, cool και hip ή κλασικό και επίσημο, η καθεμιά μας θα βρει ένα μοντέλο που της ταιριάζει, αυτή είναι η προσωπική μου απαίτηση από την εταιρία», τονίζει η Anne Dickhardt.

Παρατηρώντας τη διαχρονική κομψότητα που συνδυάζεται με μια αλάνθαστη αίσθηση καινοτομίας, κάθε τσάντα, κομμάτι και αξεσουάρ είναι προσεκτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Υλικά όπως δέρμα υψηλής ποιότητας και η γνήσια επιχρύσωση 24 καρατίων πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας αλλά έχουν και την απαραίτητη ανθεκτικότητα για καθημερινή χρήση. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων της ΑΝΥ DI προορίζεται να είναι λειτουργική, όμορφη και ευέλικτη, δημιουργώντας ατελείωτους συνδυασμούς και ευκαιρίες styling λόγω των αρμονικών χρωμάτων τους. Όλα τα αξεσουάρ δημιουργούνται για να τονίσουν την ομορφιά των αγαπημένων σας ρούχων και να τα πάνε στο επόμενο επίπεδο.

Με περισσότερα από 2000 σημεία πώλησης, η ANY DI Munich είναι μια γνωστή επωνυμία στην αγορά των οπτικών, ειδικά στη Δυτική Ευρώπη, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και τη Μέση Ανατολή. Η μάρκα αυτή εμπνέει όλο και περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να αναπτύσσεται.

«Ήταν ξεκάθαρο για μένα από την αρχή ότι ήθελα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση. Αν ήταν να κάνω μόδα, τότε θα ήταν με τη δική μου μάρκα. Αυτός ήταν ο μεγάλος μου στόχος, τον οποίο δεν έχω ξεχάσει ποτέ από τότε. Και ευτυχώς όλα δούλεψαν ρολόι, όπως τα ονειρευόμουν. Εν τω μεταξύ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα με πάνω από 20 εργαζόμενους, αρκετούς συνεργάτες και πρεσβευτές της επωνυμίας μας σε όλο τον κόσμο. Αυτό με κάνει απίστευτα χαρούμενη.» δηλώνει η Anne Dickhardt.

Share with your friends
Previous Post

Elvio Reolon – Polar CEO

Next Post

Κεντρικές εγκαταστάσεις Silhouette Group