ENNI MARCO

Exterial attribute of interial style

Το ENNI MARCO αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα Brand στην αγορά των οπτικών σε όλο τον κόσμο. Οι ιταλικές του ρίζες, επιτρέπουν τη δημιουργία εξαιρετικά μοντέρνων συλλογών τόσο σε γυαλιά ηλίου όσο και σε σκελετούς οράσεως.

Συνδυάζουν αρμονικά κορυφαίες τάσεις και σεβασμό στις παραδόσεις, πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις και άψογη αίσθηση του στυλ. Επιπλέον, ο προσεκτικός ποιοτικός έλεγχος, σε συνδυασμό με τη χειρωνακτική εργασία και τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες εκατομμυρίων φίλων των γυαλιών της ENNI MARCO.

Ο σκελετός IV 63-158 από την EMILIA Collection κέρδισε το βραβείο “50th ANNIVERSARY” Special Award στη διεθνή έκθεση Silmo Paris 2017
HISTORY

To brand γεννήθηκε στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, όταν σημαντικοί σχεδιαστές ενώθηκαν σε μια δημιουργική ομάδα που ονομάστηκε EMstudio. Η έδρα τους βρισκόταν στη μικρή γραφική πόλη Belluno, στη βορειοανατολική Ιταλία. Παρεμπιπτόντως, αυτή η περιοχή είναι γνωστή ως η «Μέκκα» των κορυφαίων εταιρειών οπτικών. Στη δεκαετία του 2000, τα κεντρικά γραφεία του EMstudio άνοιξαν στην Πράγα. Αυτό αποτέλεσε ένα λογικό επόμενο βήμα για το Brand, στόχος του οποίου ήταν και είναι, να βρεθεί πιο κοντά στους πελάτες της και να ανταποκριθεί γρήγορα στην αλλαγή των τάσεων αλλά και της διάθεσης των θαυμαστών της.
Σήμερα, το Brand ENNI MARCO έχει βρει τον «δρόμο» του, φτάνοντας τόσο στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης όσο και στα μοντέρνα σαλόνια της Μέσης Ανατολής, στις χώρες της Βαλτικής ακόμη και στη Ρωσία.

TIMELINE OF EYEWEAR DESIGN

2017 –IV 61-158 Η ειδικά σχεδιασμένη μεταλλική διακόσμηση θυμίζει ένα απαραίτητο όργανο για κάθε σχεδιαστή: μια βελόνα. Ένα ιδιαίτερο σχέδιο σαν να διαπερνά το μάτι μιας βελόνας από πλαστικά πρότυπα.
2018 - IS 11-451 Η ειδική τεχνολογία κοπής του σχεδίου επιτρέπει σε κάθε επίπεδο του υψηλής ποιότητας πλαστικού να αστράφτει.
2019 - IS 11-521 Τυπικά στοιχεία ζούγκλας – πολυάριθμα στριφτά κλαδιά, τα οποία δημιουργούν εκλεπτυσμένα στολίδια όταν συνδυάζονται και μπλέκονται μεταξύ τους. Η καμπύλη στη μεταλλική διακόσμηση του βραχίονα, μιμείται αυτή τη μορφή της φύσης.
2020 – IS 11-567 Χάρη στην φρέσκια οπτική των Ολλανδών σχεδιαστών, η παλέτα της συλλογής παρουσιάζει μια νέα αισθητική
2021 – IS 11-560 H πολύχρωμη κλίση του μοντέλου στο μπροστινό μέρος, ταιριάζει με τα ακροβραχιόνια από acetate.
DESIGN PHILOSOPHY

Η γέννηση μιας νέας συλλογής είναι πάντα μια δύσκολη διαδικασία. Είναι σημαντικό αρχικά να ενημερώνεται ολόκληρη η ομάδα για τις νέες τάσεις, έπειτα να προστίθεται το ήπιο πνεύμα της Ιταλίας και τέλος η μοναδική προσωπικότητα του καλλιτέχνη – δημιουργού.
Δεν είναι πάντα εφικτό να εξηγηθεί η διαδικασία της δημιουργικότητας με λόγια, αλλά η συλλογές ENNI MARCO μιλούν από μόνες τους. Οι σχεδιαστές του EMstudio βλέπουν το μυστικό της επιτυχίας όχι μόνο στη μοναδικότητα του στυλ ή στα καινοτόμα υλικά, αλλά και στην ευκολία της καθημερινής χρήσης οποιουδήποτε μοντέλου σκελετού οράσεως ή γυαλιών ηλίου ENNI MARCO.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ BRAND

Η φιλοσοφία του EMStudio αποτελείται από έναν συνδυασμό τριών απλών συστατικών: ευελιξία, πρωτοτυπία, αίσθηση του μέτρου. Επομένως, στην συλλογή ENNI MARCO θα βρείτε σχέδια που ταιριάζουν τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ακαμψία των μορφών καθώς και οι παραδοσιακές αξίες αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας του Brand, την οποία εμπιστεύονται συνεχώς οι επιτυχημένοι και ανεξάρτητοι συνεργάτες του ENNI MARCO.

Share with your friends
Previous Post

l.a.Eyeworks®

Next Post

FILAB – Italian Custom Made solution available worldwide!