FILAB – Italian Custom Made solution available worldwide!

Η αναπτυξιακή πορεία της Filab συνεχίζεται και πλέον η πρόθεση μας είναι να γίνει γνωστή η επωνυμία μας στο εξωτερικό με τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση CircumEye#4 στην Αθήνα” αυτά είναι τα λόγια του Stefano Cazzola, Εμπορικού Διευθυντή της Filab Italia. Όπως πάντα, τα δυνατά σημεία της εταιρείας της Τοσκάνης θα επικεντρωθούν όχι μόνο στην υψηλή ποιότητα του προϊόντος αλλά και στην εισαγωγή καινοτόμων οπτικών λύσεων στην αγορά, αναδεικνύοντας έτσι την ιστορία και την κουλτούρα μιας ιταλικής εταιρείας που έχει δημιουργήσει ένα υπόβαθρο επιχειρηματικής αριστείας.

Καινοτομίες που θα παρουσιαστούν στο περίπτερό μας:

ANIMA

Ένα αποκλειστικό σύστημα για την παραγωγή του πιο καινοτόμου custom made προοδευτικού φακού. Η υψηλή τεχνολογία σε συνδυασμό με την ευκολία εκπαίδευσης, αποτελεί μια νέα ευκαιρία για εξέλιξη, δημιουργώντας το «Οπτικό Κέντρο του Μέλλοντος» μια μεγάλη καινοτομία που φαίνεται ως εναλλακτική λύση στην αγορά.
Ένα ζευγάρι γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR) θα «βυθίσει» τους πελάτες σε ένα metaverse με σκοπό την ανάλυση της κατεύθυνσης του βλέμματος, στοιχείο που εμπλέκεται στην οπτική διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο μέσα σε 180 δευτερόλεπτα, με τη χρήση μιας εξελιγμένης μορφής Ai (Artificial Intelligence) θα μελετήσει και θα δώσει ερμηνεία στη δυναμική του ανθρώπινου βλέμματος για ακριβή και αξιόπιστη διάγνωση. Το αποτέλεσμα είναι ένας χάρτης που δείχνει την ποσοτική αναπαράσταση του μοναδικού τρόπου με τον οποίο ο καθένας αντικρίζει τον περιβάλλοντα κόσμο. Στη συνέχεια, ο χάρτης αυτός μεταφέρεται στον διακομιστή μας με στόχο το σχεδιασμό και την παραγωγή ενός πλήρως προσαρμοσμένου προοδευτικού φακού. Μέσα στο περίπτερό μας θα είναι δυνατή η δοκιμή του συστήματος χάρη σε έναν ειδικό σταθμό δοκιμών.

MYOPIA

Χάρη στις τεχνικές και επιστημονικές δεξιότητες που αναπτύχθηκαν από τη FILAB, η ομάδα προγραμματιστών της κατάφερε να αναπτύξει έναν φακό ικανό να εξουδετερώσει την ανάπτυξη της μυωπίας. Η μοναδικότητα του MYOPIA οφείλεται σε ένα πατενταρισμένο σύστημα που στηρίχθηκε σε μια επιστημονική μελέτη που ξεκίνησε το 2012 και ολοκληρώθηκε μόλις 6 χρόνια αργότερα. Χάρη σε αυτές τις μελέτες, κατέστη δυνατό να δημιουργηθεί ένας φακός του οποίου η επίδραση να κυριαρχεί στον οριζόντιο μεσημβρινό, όπου τα οπτικά σήματα είναι πιο κυρίαρχα, σε σύγκριση με τον κάθετο μεσημβρινό.

SUNCHROME

Ο νέος φωτοχρωμικός φακός που αναστατώνει την αγορά με μοναδικά και εντυπωσιακά χρώματα, εξασφαλίζοντας προστασία και πρωτοτυπία προσθέτοντας επίσης μια νότα μόδας με αποκλειστικά χρώματα που αναπτύχθηκαν από τη Filab. Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε και το νέο μας φακό Sunchrome UV 420, ο οποίος μπλοκάρει τις μπλε ακτίνες φωτός που φτάνουν στα μάτια μας.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή μας στην CircumEye#4 μπορεί να δώσει στην εταιρεία τη δυνατότητα να επικοινωνήσει τις νέες της ιδέες, που βασίζονται στη σοβαρότητα και την κουλτούρα εκείνων που εργάζονται με ιταλικό μεράκι, μυαλό και καρδιά.

Share with your friends
Previous Post

ENNI MARCO

Next Post

TutorNET – μπείτε στον κόσμο μας