TutorNET – μπείτε στον κόσμο μας

H TutorNET παρουσιάζει τη συσκευή επικέντρωσης ZerO

Η πατενταρισμένη αυτή συσκευή είναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα 15 ετών εργασίας στον κόσμο των οπτικών και λύνει το πρόβλημα της μέτρησης του ύψους τοποθέτησης των πολυεστιακών φακών έξυπνα και οριστικά. Σίγουρα θα σας έχει συμβεί, περισσότερο ή λιγότερο συχνά, να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη χρήση από πελάτες που μόλις απέκτησαν τέτοιου είδους φακούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ευθύνη για το πρόβλημα, ή ένα μεγάλο μέρος του, αποδίδεται στον προσδιορισμό του ύψους τοποθέτησης.
Όποια και αν είναι η μέθοδος που χρησιμοποιήσατε για την ανίχνευσή του, η θέση της κεφαλής με την οποία ανιχνεύεται η κόρη του ματιού είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή καταγραφή των μετρήσεων. Το ZerO είναι μια μικρή συσκευή υψηλής τεχνολογίας που ζυγίζει λιγότερο από 20g. Η χρήση είναι πολύ απλή: συνδέστε το ZerO στον βραχίονα των γυαλιών που έχει ήδη φορέσει ο πελάτης, προσκαλώντας τον, σε όρθια θέση, να κοιτάζει μακριά, μπροστά του, για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια των 20 δευτερολέπτων ο πελάτης δεν θα έχει εγγύτερα σημεία να κοιτάζει, και θα παραμείνει στην απολύτως φυσική και συνήθη στάση του. Εν τω μεταξύ, το ZerO θα πραγματοποιεί μια σειρά ερευνών στάσης. Μόλις ολοκληρωθεί η μέτρηση, το ZerO σας δείχνει αμέσως, μέσω οπτικών σημάτων, πότε μπορείτε προχωρήστε στην έρευνα των κέντρων και των υψών χρησιμοποιώντας τη μέθοδο επιλογής σας.

ΦΥΣΙΚΗ στάση σώματος.
Ο πελάτης δεν θα έχει καμία δυσκολία με τους νέους του πολυεστιακούς φακούς.

ΜΗ φυσική στάση σώματος.
Τα ύψη που θα εντοπίσετε θα είναι εσφαλμένα: Ο πελάτης θα έχει δυσκολία με τους πολυεστιακούς ώστε να βλέπει μακριά.

ΜΗ φυσική στάση του σώματος.
Τα ύψη που θα εντοπίσετε θα είναι εσφαλμένα: Ο πελάτης θα έχει δυσκολία με τους πολυεστιακούς ώστε να βλέπει σε κοντινή απόσταση από εκείνον.

Έξυπνο σύστημα κεντραρίσματος: VISIONEasy

Το VISIONEasy είναι η νέα έκδοση της συσκευής κεντραρίσματος TutorVISION που δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στον οπτικό να εντοπίσει τα απαραίτητα μέτρα για τη δημιουργία τέλειων πολυεστιακών γυαλιών με γρήγορο και εύκολο τρόπο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας κατά της πανδημίας. Η φωτογραφία του πελάτη λαμβάνεται χρησιμοποιώντας smartphone ή tablet, αλλά η επεξεργασία γίνεται χρησιμοποιώντας έναν κανονικό υπολογιστή, στον οποίο είναι εγκατεστημένο το VISIONEasy. Παρέχεται με το χάρακα μετρήσεων και οδηγίες για την εφαρμογή QRTnet για IOS ή Android για λήψη φωτογραφιών, η οποία μπορεί να είναι εγκατεστημένη σε πολλά smartphones ή tablets.
Το VISIONEasy μπορεί να συνδυαστεί με το ZerO, για την ανίχνευση υψών με βάση τη φυσική στάση του πελάτη. Στο VISIONEasy περιλαμβάνονται το προωθητικό πακέτο EyeTUTOR και η προσομοίωση φακών TutorLENS. Όλα τα κεντραρίσματα αποθηκεύονται σε μια εσωτερική βάση δεδομένων, είναι εκτυπώσιμα και μπορούν να εξάγονται σε μορφή XML για να συνδεθούν με το σύστημα διεργασίας σας.

Share with your friends
Previous Post

FILAB – Italian Custom Made solution available worldwide!

Next Post

Elvio Reolon – Polar CEO