Sicaras Vision Journal S/S 23

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2023

Αγαπητοί συνεργάτες,
Ευχόμαστε ένα δημιουργικό 2023 πλήρες από Υγεία, Χαρά επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες!

Προτεραιότητά μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον οπτικό, ώστε οι τελικοί αποδέκτες τους να βλέπουν καλύτερα, να φαίνονται καλύτερα και να αισθάνονται καλύτερα, ανεξάρτητα από την ανάγκη οπτικής διόρθωσής τους!

Με ιδιαίτερη χαρά, μοιραζόμαστε μαζί σας Spring Summer Vision Journal 2023 που παρουσιάζει τα εξής νέα προϊόντα:

UNIQUE ΒIO HYDROGEL οικογένεια φακών επαφής από Βιομητική υδρογέλη.
Προϊόντα υψηλής ποιότητας, με μεγάλο εύρος παραμέτρων, αστιγματικοί με κύλινδρο έως -2.75 ανά 5° και σφαιρικοί από +12.00 έως -20.00. Κατασκευάζονται από την WOHLK Γερμανίας, με άμεση και αξιόπιστη παράδοση.

UNIQUE SiHy οικογένεια φακών επαφής, Σιλικόνης υδρογέλης.
Φυσικά υδρόφιλοι φακοί επαφής σιλικόνης, σφαιρικοί, αστιγματικοί και πολυεστιακοί.
Συνδυάζουν 3 νέες προηγμένες τεχνολογίες, MeniSilk™, Edge Τhining™ και ΝanoGloss™ που τους καθιστούν μοναδικούς. Kατασκευάζονται από την MENICON Ιαπωνίας, με άμεση και αξιόπιστη παράδοση.

Calvin Klein
Η Calvin Klein, με το slogan “αυτό που είμαστε” καθορίζει το “τι κάνουμε”, ανυψώνει τα καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης σε παγκόσμια εμβληματική θέση. Πρόκειται για μια συλλογή με μοντέρνα και μινιμαλιστικά σχέδια που παραμένουν διαχρονικά στο πέρασμα του χρόνου.

Calvin Klein Jeans
Στην collection Calvin Klein Jeans θα βρείτε σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αντλούν έμπνευση από την casual πλευρά της ζωής και έντονα/ζωντανά χρώματα που απορρέουν από την pop κουλτούρα και το σύγχρονο citylife. Απευθύνεται στον καθένα μας ξεχωριστά ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και εθνικότητας.

Longchamp eyewear
Η συλλογή Longchamp κυριαρχείται από θηλυκά και μοντέρνα σχήματα. Εξισορροπώντας το μοντέρνο και λειτουργικό στυλ, τα προϊόντα του brand αποτελούν ύμνο στην απλότητα, τα διαχρονικά σχέδια, τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και τις πολύχρωμες παλέτες.

Οι τρεις νέες eyewear σειρές, ανήκουν στην Marchon. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας, για την καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτησή σας!

Με εκτίμηση και θερμούς χαιρετισμούς,
Παναγιώτης Συκαράς

Ευριπίδου 6, 10559 Αθήνα • Τ. : + 30 210 32 50 101-2, + 30 210 32 45 530, + 210 32 50 990
F: + 30 210 32 50701 • E: [email protected], [email protected], [email protected]www.sicaras.gr

Share with your friends
Previous Post

MIDO 2023: «HOW TO?»

Next Post

Unique Bio Hydrogel