ZEISS ClearView: The Game Changer

Η επόμενη γενιά ετοιμοπαράδοτων φακών, freeform κατασκευής. Με τη νέα σειρά οφθαλμικών φακών ZEISS ClearView, οι διοπτροφόροι θα έχουν εξαιρετική όραση καθώς οι συγκεκριμένοι φακοί είναι πιο επίπεδοι και πιο λεπτοί σε σχέση με συμβατικούς φακούς σφαιρικής (SPH) ή ασφαιρικής (AS) κατασκευής. Η καμπυλότητα μειώνεται χωρίς να θυσιάζεται καθόλου η όραση στην περιφέρεια του φακού, γεγονός που οδηγεί σε οφθαλμικούς φακούς εξαιρετικής αισθητικής. Όπως όλοι οι οφθαλμικοί φακοί ZEISS, οι φακοί ClearView παρέχουν απόλυτη UV προστασία χάρη στη τεχνολογία UVProtect. Είναι διαθέσιμοι με όλες τις premium επιστρώσεις ZEISS DuraVision – που προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως αντοχή στις γρατζουνιές, αντιανακλαστικές ιδιότητες και εύκολο καθαρισμό αλλά και με την ZEISS BlueGuard UV για περισσότερη προστασία και λιγότερες αντανακλάσεις από το μπλε φως.

ZEISS Progressive SmartLife Individual

Οι πολυεστιακοί φακοί ZEISS SmartLife Individual είναι σχεδιασμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες των διοπτροφόρων με πρεσβυωπία στο σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής. Η οπτική συμπεριφορά στην περιφέρεια του φακούnείναι σχεδιασμένη για
συχνές εναλλαγές κίνησης της κεφαλής και των ματιών
που δημιουργούνται λόγω της συχνής χρήσης smartphone εν κινήσει. Ο νέος εξατομικευμένος σχεδιασμός παρέχει ομαλή μετάβαση στην περιφέρεια του φακού, ελαχιστοποιώντας τη θόλωση, προσφέροντας στο διοπτροφόρο καλύτερη περιφερειακή όραση.
Ο ιδανικός πολυεστιακός φακός για κάθε διοπτροφόρο!

ZEISS i.Terminal Go:
Η ψηφιακή λύση για τον επαγγελματία οπτικό – οπτομέτρη!

Γιατί να επιλέξετε το ZEISS i.Terminal Go:

  1. Ακριβής λήψη μετρήσεων σε συνδυασμό με ψηφιακή εμπειρία πελάτη
  2. Γρήγορη και εύκολη λήψη εικόνας
  3. Γρήγορος και απλός υπολογισμός των παραμέτρων
  4. Αυτόματη αναγνώριση προσώπου
  5. Δεν υπάρχει πρόσθετος εξοπλισμός που καταλαμβάνει χώρο
Share with your friends
Previous Post

Ζητείται Στέλεχος Πωλήσεων Β2Β – Αθήνα

Next Post

ΜΙRAR