ULTRA LIMITED: Τα θεαματικά μάτια αξίζουν μοναδικά γυαλιά

Νέα καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 από την ULTRA LIMITED

Στην ολοκαίνουργια καμπάνια S/S 2023 της ULTRA LIMITED, όλη η προσοχή έχει δοθεί στο πρόσωπο, τα μάτια και τις μοναδικές δυνατότητες styling με έναν όμορφο σκελετό ULTRA.

Κάθε μοναδικό σχέδιο, σε συνδιασμό με τα ζωηρά χρώματα, ταιριάζει τέλεια με εξωτικά φουλάρια ενώ ο φωτογράφος αναδεικνύει το θηλυκό πρόσωπο με έντονα χρωματιστά σκηνικά σε παστέλ ροζ, έντονο κόκκινο και φυσικό κίτρινο, χρώματα που υπογραμμίζουν τις λεπτές γραμμές των μοναδικών αυτών γυαλιών.

“…η νέα καμπάνια εκθειάζει την ομορφιά που μας προσφέρουν τα λαμπερά αξεσουάρ στο πρόσωπό μας… υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα των ULTRA LIMITED, όπου το καθένα δε μοιάζει με κανένα άλλο…” , μας είπε ο Tommaso Poltrone εκπρόσωπος της ULTRA LIMITED.

Με τον φακό στραμμένο στις διαχρονικές τους ιδιότητες και τον εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό από πολύχρωμα ανακυκλωμένα στοιχεία acetate, υψηλής ποιότητας, οι φωτογραφικές συνθέσεις επιβεβαιώνουν τα χαρακτηριστικά των χειροποίητων σκελετών, τον αυθεντικό τους χαρακτήρα και την εστίασή τους στην απαράμιλλη σχεδίαση.

Share with your friends
Previous Post

FACE À FACE: Objects of magic

Next Post

God Can’t Destroy Streetwear