CircumEye #2

Τι είναι το CircumEye;

• Είναι ένα φρέσκο, σύγχρονο event που επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι Οπτικοί τους σκελετούς Oράσεως και Hλίου αλλά και ολόκληρη την επιχειρηματική τους προσέγγιση.
• Θα παρουσιάσει Brands με μοναδικό και ιδιαίτερο σχεδιαστικό και δημιουργικό “DNA”, συνδυάζοντας την εμπορικότητα με τη σχεδιαστική δυνότητα για κάτι περισσότερο από έναν απλό σκελετό οφθαλμικών φακών. Θα παρουσιάσει Brands που προσφέρουν μια αγοραστική εμπειρία!
• Προσφέρει στα Brands, την ιδιαίτερη και μοναδική αναγνωρι-σιμότητα που στην πραγματικότητα επιζητούν ενδυναμώνοντας τη μοναδικότητά τους.

Ποιός είναι ο στόχος του;

• Τα Οπτικά καταστήματα, οι Οπτικοί, να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία με τα Brands, να ανακαλύψουν νέες μεθόδους προώθησης, αλλά και να επιλέξουν τις συλλογές που ταιριάζουν στο κατάστημά τους.
Οι σκελετοί Οράσεως και Ηλίου αποτελούν πλέον ένα σημαντικό στοιχείο style, δίνουν αυτοπεποίθηση αποτελούν κουλτούρα, αλλάζουν έναν άνθρωπο, δημιουργούν εμπειρίες, διαμορφώνουν καταναλωτική συμπεριφορά.
• Να γίνει πόλος έλξης αλλά και meeting point όλων των Οπτικών και υπεύθυνων αγορών. Προτείνει και πρωτοτυπεί με μοναδικότητα, ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνήσουν δημιουργικά.
• Να γίνει πόλος έλξης σημαντικών fashion editors, φωτογράφων, σχεδιαστών, fashion bloggers και ανθρώπων της μόδας, οι οποίοι θα αναδείξουν τον κλάδο, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στα οπτικά καταστήματα.

Γιατί 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου;

To CircumEye θα εστιάσει στην παρουσίαση σχεδίων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 και θα προτείνει όλες τις νέες τάσεις για την αγοραστική σεζόν που έρχεται με τη μοναδική αισθητική όλων των Brands που θα παρευρεθούν. Σκοπός μας είναι ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα προσωπικό περιβάλλον, όπου η επαφή με τα οπτικά καταστήματα θα είναι πολύ πιο άνετη. Nα δειγματίσουμε και να εξυπηρετήσουμε τους υφιστάμενους και νέους πελάτες.
Οι επιλογές πρέπει να γίνουν πάντα με βάση τη διαφορετικότητα στην έκφραση η οποία συνθέτει μία πολυποίκιλη εικόνα με ιδιαίτερα κριτήρια αισθητικής και ποιότητας.

Brands

Όλες οι διοργανώσεις της Welldone «απολαμβάνουν» τη συμμετοχή της πλειονότητας των επαγγελματιών του εκάστοτε κλάδου. Έτσι και στο CircumEye φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε καταξιωμένα και νέα brands που προτείνουν νέες τάσεις και απόψεις για το design.

Τoποθεσία

Το CircumEye θα λάβει χώρα στον μεγαλύτερο χώρο εκδηλώσεων της Αθήνας, την αίθουσα Ballroom του Athenaeum InterContinental (Λ. Α.Συγγρού 89-93 Αθήνα). Ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά για το CircumEye και θα ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την αντισυμβατική του ματιά, ενώνοντας το παλιό με την επαγγελματική πρωτοβουλία, την καθημερινή εργασιακή περιπέτεια με μια επαγγελματική έκθεση.

SAVE THE DATES

Το CircumEye θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεβρίου 2019 και θα είναι το ιδανικό μέρος για να εμπνευστείτε και να δικτυωθείτε! Σας περιμένουμε όλους!

If you love eyewear, avant-garde design, independency, networking in a relaxed atmosphere and good vibes, then CircumEye is the trade event to visit

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Hi-Vision LongLife

Next Post

14η Ημερίδα ΕΑΟ