Discover Carolina Lemke Berlin

Ανακαλύψτε τα Carolina Lemke Berlin, όπου τα high fashion γυαλιά συναντούν τις παγκόσμιες τάσεις, προσφέροντας κομψά σχέδια για όλους, παντού. Με ένα ισχυρό πάθος για το στυλ και την αυτοέκφραση, η ουσία του brand μας εκφράζεται μέσα από το #neverstopchanging. Με απαράμιλλη προσέγγιση, παρουσιάζουμε κομψά σχέδια και αποκλειστικές προσφορές, κατακτώντας την αγορά παγκοσμίως.

Δεσμευόμαστε τον σχεδιασμό και την παράδοση γυαλιών ηλίου και οράσεως που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, σε προσιτές τιμές, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι οι σύγχρονες τάσεις είναι προσβάσιμες σε όλους.

Εμπνευσμένα από κοσμοπολίτικες μητροπόλεις όπως το Βερολίνο, τα σχέδιά μας δημιουργούν σύγχρονες αστικές εμπειρίες, επιτρέποντας στους πελάτες να εκφράσουν το μοναδικό τους στυλ Η ευρεία γκάμα επιλογών μας εγγυάται ότι κάθε επιλογή είναι προσωπική αλλά και ευέλικτη. Κάθε σχέδιο κατασκευάζεται προσεκτικά με γεωμετρικά μοτίβα, προηγμένες τεχνικές CNC και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι συνδυασμοί των υλικών μας, όπως το acetate και το μέταλλο, με εντυπωσιακά φινιρίσματα, μαζί με το χαρακτηριστικό μας λογότυπο και τα τρισδιάστατα κοψίματα, αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τα προϊόντα μας.

Έχουμε επεκτείνει την παρουσία μας σε εκατοντάδες επιπλέον σημεία πώλησης σε περισσότερες από 20 χώρες, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτες πωλήσεις. Επόμενος στόχος μας, να αναπτυχθούμε παγκοσμίως και να επεκτείνουμε την επιρροή μας σε νέες αγορές, αναζητώντας συνεργάτες για να γίνουν διακεκριμένοι πρεσβευτές του τολμηρού brand μας.

Ελάτε μαζί μας στη Silmo 2024 και στη CircumEye #6 για να εξερευνήσετε πρώτοι τη συλλογή μας και να γνωρίσετε τη σπουδαία ομάδα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στo e-mail: [email protected]. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην εμπειρία της Carolina Lemke.

Share with your friends
Tags: