The Mediterranean Connection

Το Faos από την Ελλάδα, και το MyCrown Collection από το Μονακό, δύο ανερχόμενα brand με έμφαση στην οικολογική συνείδηση, ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία μιας ειδικής κάψουλας γυαλιών ηλίου με περιβαλλοντικό προσανατολισμό, ονόματι «The Mediterranean Connection». Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει την σμίξη της χειροτεχνίας και σχεδιασμού της Ελλάδας και του Μονακό, δίνοντας έμφαση στις φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής.

Ονοματισμένα από το Καστελόριζο, το ακριτικό σύμπλεγμα νησιών στα Δωδεκάνησα, κάθε ζευγάρι γυαλιών της Mediterranean Connection έχει ιδιαίτερη σημασία. Το όνομα Καστελόριζο καθεαυτό αποτελεί σύνθεση των λέξεων Castello – από το κάστρο – και Rizo – από το Rosso, ήτοι κόκκινο στα Ιταλικά. Αυτή η ωδή στην πλούσια ιστορική σημασία των νησιών αποτελεί την έμπνευση των εν λόγω γυαλιών, με το Castello να απευθύνεται στο ανδρικό και το Rosso στο γυναικείο κοινό. Τα γυαλιά αυτά, είναι περιορισμένα σε παραγωγή και αριθμημένα στα 100 προσθέτωντας ακόμη περισσότερη αίγλη στην μοναδικότητα τους.

Επιπλέον, έχουν κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας ιταλικό Acetate, έχουν επιχρυσωμένα μεταλλικά στοιχεία 18 καρατίων και φακούς κατασκευασμένους από την Carl Zeiss Vision για πλήρη προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία.

Επιπρόσθετα, για την ανάδειξη της σπουδαιότητας στήριξης των τοπικών κοινωτήτων από τη βιομηχανία της μόδας, τα Brands θα χαρίσουν το 10% των πωλήσεων κάθε γυαλιού στον δήμο Μεγίστης (Καστελόριζο) για κοινωφελείς σκοπους με άμεσο αντίκτυπο των κατοίκων του.

Για περισσότερες πληροφορίες AG VISION S.A.

Share with your friends
Tags:
No Previous Post
Next Post

Discover Carolina Lemke Berlin