Shamir Optimee™: Η ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της μυωπίας

Τι είναι

Οι προηγμένοι φακοί διαχείρισης της μυωπίας για παιδιά, Shamir Optimee™ διορθώνουν την όρασή τους και ταυτόχρονα, επιβραδύνουν την εξέλιξη της μυωπίας. Το να μην μπορούν να δουν ευκρινώς, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν και βλέπουν τον κόσμο, καθώς και πώς αλληλεπιδρούν μαζί του, σήμερα και αργότερα ως ενήλικες.

Η διόρθωση της μυωπίας και η διαχείριση της εξέλιξής της στα πρώτα χρόνια, μπορεί να μειώσει την επιδείνωση της εξασθενημένης όρασης, καθώς και τις συναισθηματικές προκλήσεις. Χρησιμοποιώντας μια μοναδική ολιστική προσέγγιση που ξεπερνά τη διόρθωση και τη διαχείριση της μυωπίας, οι Shamir Optimee™ έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τη φυσική στάση σώματος και να βελτιώνουν τη συνολική ευεξία των παιδιών, αφήνοντάς τα να απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος.


Χρησιμοποιώντας μια μοναδική ολιστική προσέγγιση που ξεπερνά τη διόρθωση και τη διαχείριση της μυωπίας, οι Shamir Optimee™ έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τη φυσική στάση σώματος και να βελτιώνουν τη συνολική ευεξία των παιδιών, αφήνοντάς τα να απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος.

Για ποιον είναι

Η παιδική μυωπία συνήθως εντοπίζεται στην ηλικία των 6-10 ετών, τα χρόνια που εξελίσσεται σχετικά γρήγορα. Η εξέλιξη συνεχίζεται μέχρι την ηλικία των 15-18 ετών περίπου, με πιο αργό ρυθμό. Ο έγκαιρος έλεγχος και αντιμετώπιση της μυωπίας είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση του κινδύνου υψηλής μυωπίας και τη βελτίωση της ζωής των παιδιών.

Πλεονεκτήματα

Αποτελεσματικοί: Κλινικά αποδεδειγμένο, ότι επιβραδυνούν με επιτυχία, την εξέλιξη της μυωπίας, με 43% πιο αργή αξονική επιμήκυνση*

Ασφαλείς: Έως και 18 φορές ανθεκτικότεροι** από τους τυπικούς φακούς, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαύσουν τον αθλητισμό και άλλες φυσικές δραστηριότητες

Εργονομικοί :Σχεδιασμένοι για την σημερινή «ψηφιακή γενιά», δίνοντας τη δυνατότητα για φυσική στάση σώματος σε κάθε απόσταση θέασης

Αισθητικοί: Λεπτοί και χωρίς παραμορφώσεις (cut-in-effect), έτσι τα παιδιά φαίνονται πιο φυσικά, αισθάνονται περισσότερη αυτοπεποίθηση και μέρος του συνόλου.

Share with your friends
Tags: