Συνεργασία της MARCHON με την OPTOSTYLE – ΣΥΚΑΡΑΣ

Η Marchon Eyewear, Inc., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής και διανομής γυαλιών οράσεως και ηλίου παγκοσμίως, και η Optostyle Ι. Π. Συκαράς και Σια Ο.Ε. μια από τις κορυφαίες εταιρίες εισαγωγής και διανομής προϊόντων οπτικών στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν σήμερα την αποκλειστική συνεργασία τους για την διανομή των γυαλιών Lacoste. 

Η νέα συνεργασία αφορά την αποκλειστική διανομή των συλλογών γυαλιών οράσεως και ηλίου Lacoste από τον Ιανουάριο 2025 στην Ελλάδα.
Η Marchon και η Συκαράς συνεργάζονται ήδη πάνω από 10 χρόνια. Σήμερα στην Ελλάδα, η Συκαράς διανέμει αποκλειστικά τα brands της Marchon Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Longchamp, Paul Smith, Nike και πλέον τα Lacoste. 

Επιπλέον διανέμει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα: 

Silhouette, Vuarnet (Thelios), Glass of Brixton, Next Occhiali, Nooz Optics, Caroline Abram και Talla. Στον κλάδο των φακών επαφής έχει την αποκλειστική διανομή της οικογένειας Unique, και των προϊόντων Marκ Ennovy, Desio και Avizor. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.sicaras.gr και ακολουθήστε το @sicaras_vision. 

Share with your friends
Tags:
Eye Magazine
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.