Ζήσαμε την εμπειρία Kuboraum στο κατάστημα οπτικών ειδών Johnnie Rousso!

Φωτογραφίες: Στάθης Μπουζούκας

Το KUBORAUM είναι ένα εκλεκτικό, πολυτελές eyewear brand από το Βερολίνο. Το πρωτοποριακό κατάστημα οπτικών Johnnie Rousso και η εταιρία dk frames καλωσόρισαν τους Livio Graziottin και Sergio Eusebi, ιδρυτές της KUBORAUM, στην Αθήνα, φιλοξενώντας το πιο εκλεπτυσμένο eyewear fashion event της χρονιάς!

Για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι εμπνευστές και ιδρυτές της KUBORAUM, παρουσίασαν τη νέα συλλογή μασκών στο εκπληκτικό κατάστημα Johnnie Rousso! Ανακαλύψαμε την τελευταία λέξη της μόδας και τις τάσεις που κυριαρχούν, μέσα από τα υψηλής ποιότητας, avant-garde γυαλιά KUBORAUM. Ενθουσιαστήκαμε με την ποιότητα και τον υπέροχο σχεδιασμό αυτών των μοναδικών γυαλιών, τα οποία έφεραν τον αέρα του Βερολίνου στη χώρα μας!

 

Τα KUBORAUM είναι μάσκες γυαλιών που σχεδιάζονται πάνω στο πρόσωπο εκείνου που θα τα φορέσει, γυαλιά που τονίζουν, προστατεύουν, διαφυλάσσουν, επικεντρώνονται και αναδεικνύουν την προσωπικότητα. Η εταιρία προέρχεται από το Βερολίνο και στεγάζεται στο χώρο ενός πρώην ταχυδρομείου, μεταξύ ανατολικού και δυτικού Βερολίνου. Ύστερα από αρκετές ανακαινίσεις, ο χώρος πλέον φιλοξενεί νέα projects και αποτελείται από το studio, το showroom και το κατάστημα με προϊόντα KUBORAUM. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται στο Βερολίνο και κατασκευάζονται χειροποίητα στην Ιταλία. 

Share with your friends
Tags: