Επίσημη συνεργασία Unilens και ΗΟΥΑ

Δελτίο Τύπου της εταιρίας Unilens

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επίσημη συνεργασία της Unilens με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία HOYA.

Τη Δευτέρα στις 10 Ιουνίου στις 18:30, το Ζάππειο Μέγαρο φωτίστηκε με το μπλε χρώμα της HOYA. O καταγάλανος Αττικός ουρανός αγκάλιασε με επισημότητα τη δυναμική αυτή συνεργασία της Unilens με τη HOYA σε μια εκθαμβωτική βραδιά! Μέσα σ’ αυτό το φιλόξενο αίθριο, όλοι συμμετείχαν: οι καλεσμένοι μας, οι παρουσιαστές, οι μοναδικές γεύσεις του δείπνου, οι γαλάζιες ορτανσίες, τα ασταμάτητα φλας, οι συζητήσεις… Την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση απογείωσαν το εκρηκτικό κουαρτέτο των «Fortissimo» με τα έγχορδά τους και η αιθέρια Χρύσα Τραϊκοπούλου με τον εναέριο χορό της πάνω σε κορδέλες.

H κα Τίνα Σαρατσοπούλου, CEO της Unilens παρουσίασε την ιαπωνική εταιρία ΗΟΥΑ μια εταιρία με μεγάλο κύρος και ιδιαιτέρως αγαπητή στην Ελλάδα. Η HOYA από την άλλη επέλεξε την Unilens ως την πλέον κατάλληλη και ικανή να την εκπροσωπήσει στην ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας αιχμής της HOYA και της άριστης τεχνογνωσίας της Unilens έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα του χώρου μας και να προσφέρει στον κλάδο την πολυμορφία που έχει τόσο ανάγκη.

Όλα τα οφθαλμικά προϊόντα HOYA παράγονται από τα επίσημα εργοστάσιά της. Επίσης, εισάγονται και διανέμονται από την εταιρία μας με σκοπό την αναβάθμιση και την ανάδειξη της αυστηρά ελεγμένης ποιότητας των προϊόντων HOYA. Με αυτόν τον τρόπο, η Unilens εγγυάται πλήρως τη γνησιότητα αλλά και την απαράμιλλη ποιότητα για την οποία είναι γνωστή η HOYA.

Τα προϊόντα της Hoya όπως οι μονοεστιακοί φακοί, οι φακοί μεσαίας & κοντινής όρασης, οι πολυεστιακοί & διπλεστιακοί φακοί, οι φακοί ειδικής χρήσης & πολωτικοί και τα κρύσταλλα θα ενθουσιάσουν του οπτικούς καθώς και τους καταναλωτές. Η εταιρία μας δέχεται παραγγελίες για όλα τα προϊόντα της HOYA είτε ετοιμοπαράδοτα είτε ειδική κατασκευή.

H Unilens με εμπειρία 45 ετών θα διασφαλίσει μέσω της άριστης εμπορικής πολιτικής της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Σε συνεργασία με τη HOYA είμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης ενός άμεσου και πλήρους συστήματος υπηρεσιών από την παραγγελία μέχρι την πώληση.

Με συνεχή εκπαίδευση και σκληρή δουλειά δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τη HOYA που αξίζετε!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την πίστη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Unilens

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Φωτοευαίσθητοι φακοί προηγμένης τεχνολογίας

Next Post

Φακοί Επαφής