“EVERYTHING ABOUT EYEWEAR” SILMO ISTANBUL 2019…

Η Silmo Istanbul, που πραγματοποιείται σε στρατηγικά σημαντική εμπορική περιοχή, όπως είναι η Τουρκία, αυξάνει συνεχώς τη δυναμικής της. Θεωρείται ως ένα από τα κύρια σημεία συνάντησης για τον οπτικό κλάδο, καθώς είναι εύκολα προσβάσιμη από τη μεγάλη οικονομική δύναμη των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και της Βόρειας Αφρικής. Συγκεκριμένα, η Μέση Ανατολή και η Βόρεια Αφρική (αποκαλείται αγορά ΜΕ.ΝΑ.), αποτελεί μια αγορά που περιλαμβάνει περίπου 350 εκατομμύρια καταναλωτές με αυξανόμενη αγοραστική δύναμη.

Χάρη στη διεθνή προώθηση της Silmo Istanbul, επαγγελματίες του κλάδου συναντιούνται και συνάπτουν εμπορικές σχέσεις τόσο με τοπικούς αλλά κυρίως με διεθνείς κατασκευαστές οπτικών, με την εμπορική της δύναμη να παρουσιάζει σημαντική αύξηση. Κατά τη διάρκεια της Silmo Istanbul, ευρωπαϊκά σήματα με άδεια χρήσης συναντώνται με επιχειρηματικούς εταίρους που βρίσκονται στην περιοχή ME.NA.

Το ισχυρότερο χαρακτηριστικό της Silmo Istanbul είναι η αύξηση του αριθμού των κατασκευαστικών εταιρειών της Τουρκίας. Η Silmo Istanbul λειτουργεί ως γέφυρα που ενώνει τις αγορές στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και τη Βόρεια Αφρική και αποδεικνύεται έτσι ανεκτίμητη για το οπτικό εμπόριο.
Με το σύνθημά “Οτιδήποτε αφορά τα γυαλιά”, η Διεθνής Έκθεση Silmo στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζει να παρέχει στους επισκέπτες και στους εκθέτες της μια τέλεια επιχειρηματική πλατφόρμα. Τον Νοέμβριο, από 21 έως 24, θα σας περιμένουμε μαζί με τους εκθέτες μας στην Κωνσταντινούπολη, στο εκθεσιακό κέντρο Istanbul Fuar Merkezi στην περιοχή Yeşilköy, σε μια έκταση 17.000 τ.μ. στα περίπτερα 9, 10 και 11.

Μην χάσετε την ευκαιρία και από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε τη Διεθνή Έκθεση Silmo της Κωνσταντινούπολης, να δείτε, να γνωρίσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες εμπορικά σήματα που παρουσιάζονται στα περίπτερα των εκθετών. Να παρακολουθήσετε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο και να μπορέσετε να ενισχύσετε τις επαφές σας στον κλάδο…

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night by Mujosh Eyewear!

Next Post

Hi-Vision LongLife