Άνοιξαν οι προεγγραφές για την CircumEye #3

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την CircumEye#3 που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο, με στόχο να βοηθήσει την ανάπτυξη του κλάδου των Οπτικών.

Η CircumEye#3 θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ελληνικός Κόσμος” (Κτήριο 56), παρουσιάζοντας περισσότερα εκθέματα στοχεύοντας σε καλύτερες συνεργασίες. H πρωτοποριακή Έκθεση για τους Οπτικούς – Οπτομέτρες και τα Οπτικά Καταστήματα, ερευνώντας και μελετώντας τον κλάδο και τις εξελίξεις του, αναδιαμορφώνει τη λειτουργία της, έτσι ώστε το κοινό της, επισκέπτες και εκθέτες, να συμμετάσχουν με μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ παράλληλα, με τη λειτουργία της, να δοθεί η δυνατότητα, να υπάρξουν λύσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον κλάδο.
Ξεκινώντας από τη βασική δομή της έκθεσης, δίνεται περισσότερος ελεύθερος χώρος για την αποφυγή συνωστισμού, όπως μεγαλύτεροι διάδρομοι και περισσότερα ελεύθερα σημεία, ενώ τα περίπτερα κατασκευάζονται όπως και την προηγούμενη χρονιά με την επίβλεψη της οργανωτικής ομάδας, έτσι ώστε να επιτρέπουν ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία, με ασφάλεια. Ταυτόχρονα, τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως τα προκαθορισμένα ραντεβού, η ελεγχόμενη ροή του κοινού, ο ειδικός καθαρισμός, η χρήση μάσκας και αντισηπτικών για προσωπική προστασία αλλά και η θερμομέτρηση στην είσοδο της έκθεσης, να διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη συνολική λειτουργία της Έκθεσης.
Τέλος, αν και το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της Έκθεσης έκανε πάντα την προεγγραφή του onlineπλέον η διαδικασία καθίσταται πλήρως απαραίτητη και υποχρεωτική, αφού η επίσκεψη πρέπει να γίνεται τη συγκεκριμένη ημέρα και τη προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα και με το Πρωτόκολλο Υγειονομικού Περιεχομένου για τη Διοργάνωση Εμπορικών Εκθέσεων, προς περιορισμό της διασποράς του Covid-19. Σε προέκταση αυτού, όλοι οι επισκέπτες, θα λάβουν προσωποποιημένη επικοινωνία από τη γραμματεία της έκθεσης, η οποία και θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Δείτε όλες τις πληροφορίες στο www.circumeye.gr

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Μέτρα Covid-19 στην CIRCUMEYE#3

Next Post

EINSTOFFEN fall collection: “Mountains & Valleys”