Αναβάλλεται η έκθεση CircumEye#3

Ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον Ελληνικό Κόσμο, στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2020

Η WELL DONE Ltd, διοργανώτρια εταιρία της CircumEye, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της έκθεσης που είχε προγραμματίσει για τις 14 και 15 Νοεμβρίου του 2020.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, των συνεχώς μεταβα-λλόμενων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία και των ειδικών περιοριστικών μέτρων που λαμβάνει η κεντρική Πολιτεία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, είμαστε στη δύσκολη και δυσάρεστη θέση να αναβάλλουμε τη CircumEye#3.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα και τις ειδικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει στην επιχειρηματικότητα, η πανδημία δυστυχώς συνεχίζει να εξελίσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Με κορυφαίο λοιπόν γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας αφενός, αλλά και την επιτυχία της εμπορικής έκθεσης αφετέρου, το αναμενόμενο εκθεσιακό event CircumEye#3 αναβάλλεται, για να ανοίξει τις πόρτες του, την καλύτερη χρονική στιγμή για όλους..

Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας για τη διοργάνωση ενός ολοκληρωμένου και επιτυχημένου γεγονότος και ως εκ τούτου, με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς όλους εσάς που στηρίζετε τον κλάδο και την έκθεση, δεν θα μπορούσαμε παρά να αποφασίσουμε την μετάθεση της για το 2021.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξη και συνεργασία.

Παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας για την ανάπτυξη του κλάδου.

Μένουμε ασφαλείς και σχεδιάζουμε μπροστά τα επόμενα κοινά μας βήματα!

Share with your friends
Tags: