3 λόγοι για να αγαπήσεις το Myoptician

Το Myoptician, η νέα υπηρεσία για τα οπτικά, είναι εδώ προσφέροντάς σου μία σειρά από δυνατότητες και οφέλη. Ανακάλυψε τους 3 βασικούς λόγους που θα το αγαπήσεις:

1 Online Ραντεβου
Μέσω του Myoptician το ραντεβού με τον οπτικό γίνεται ψηφιακό. Το ψηφιακό ραντεβού δημιουργεί αμεσότητα και ευκολία στον καταναλώτη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.
Σε μία εποχή με αυξημένους ρυθμούς και μία επικρατούσα υγειονόμικη κρίση, το ραντεβού με τον οπτικό αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την καλύτερη διαχείριση του χρόνου, την διασφάλιση της ασφάλειας και την αποφυγή του συνωστισμού.
2 Store Locator
Το Store Locator του Myoptician λειτουργεί ως τον οδηγό για τα οπτικά καταστήματα της Ελλάδας. Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να βρει τα διαθέσιμα καταστήματα της περιοχής του, να ενημερωθεί για τα brand του κάθε καταστήματος, να δει τις αξιολογήσεις των οπτικών και τέλος, να επιλέξει με ποιο οπτικό κατάστημα θα κλείσει το ραντεβού του.
Το Myoptician αποτελεί την πύλη (portal) επικοινωνίας του καταστήματος σας με τον καταναλωτή που βρίσκεται στην περιοχή σας και αναζητά διαδικτυακά οπτικά προϊόντα. Εκμεταλλεύσου το!
3 Προβολή της επιχείρησης σου στο διαδίκτυο
Τα social media του Myoptician ανανεώνονται καθημερινά δημιουργώντας προωθητικό περιεχόμενο τόσο για την υπηρεσία όσο και για τα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα.
Επιπλέον, μέσω του Myoptician η επιχείρησή σου εμφανίζεται πρώτη στην αναζήτηση οπτικών καταστημάτων ανά περιοχή ή brand! Τι σημαίνει αυτό; Όταν ένας χρήστης αναζητήσει για παράδειγμα «οπτικά καταστήματα στο Χαλάνδρι» η μηχανή αναζήτησης θα σε εμφανίσει στις πρώτες θέσεις κατάταξης της Google. Τέλειο;
Το Myoptician.gr είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθεί τα οπτικά καταστήματα σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Μέσα από τα φίλτρα αναζήτησης και το προσωπικό προφίλ της επιχειρήσής σου, μείνε σίγουρος ότι οι χρήστες του Myoptician θα μάθουν για σένα. Και που ξέρεις; Ίσως κλείσουν ραντεβού μαζί σου!

«Το myoptician.gr προωθεί τα οπτικά καταστήματα σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.»
Share with your friends
Tags:
Previous Post

FACE A FACE

Next Post

ΖEUS+ΔIONE