Πολυεστιακός φακός Daynamic της HOYA

Ευρεία όραση για όλους

O Daynamic είναι ένας ξεχωριστός φακός με πολυεστιακό σχεδιασμό οπίσθιας επιφάνειας που εξασφαλίζει πιο ευρεία οπτικά πεδία αποτέλεσμα των τεχνολογιών Backside Design Technology και View Xpansion Technology. Η τοποθέτηση του ελέγχου παραμορφώσεων στην πίσω επιφάνεια παρέχει μια πιο κατάλληλη θέση έναντι του οφθαλμού, με αποτέλεσμα ένα ακόμα πιο ευρύ πεδίο όρασης, ιδιαιτέρως στην ενδιάμεση και στην κοντινή περιοχή της όρασης.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των κινήσεων του κεφαλιού και την επίτευξη μιας πραγματικά φυσικής αίσθησης. Με την τεχνολογία View Xpansion Technology, o Daynamic μεγιστοποιεί την οπτική επιφάνεια στην περιφέρεια του φακού για μεγαλύτερες πιο ευκρινείς περιοχές όρασης. Με τη μείωση της θολότητας προσφέρει καθαρή όραση ειδικά για ψηφιακές συσκευές σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Οι πολυεστιακοί φακοί Daynamic της HOYA προσφέρουν στους διοπτροφόρους:

  • Περισσότερη οπτική άνεση από τα κοντινά γυαλιά ή από τους συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς
  • Βελτιωμένα, πιο ευρεία οπτικά πεδία και οξεία όραση σε όλες τις αποστάσεις
  • Ανεμπόδιστη και εστιασμένη όραση από όλη την επιφάνεια του φακού

Επίσης, επειδή δεν απαιτούνται προσωπικές παράμετροι είναι πολύ εύκολη η διαδικασία παραγγελίας τους. Το πελατολόγιό σας θα μείνει πολύ ικανοποιημένο τόσο από την ελκυστική τιμή των Daynamic όσο και από την απόδοσή τους.
Οι φακοί Daynamic στηρίζουν δυναμικά την ενεργή ζωή του διοπτροφόρου που θέλει με επιτυχία να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εργασίας του, να διαβάσει τις τιμές στο σούπερ μάρκετ, να διαβάσει ένα βιβλίο ή απλά να δει τηλεόραση.

Οι πολυεστιακοί φακοί Daynamic διατίθενται σε δείκτες διάθλασης: 1.50, PNX 1.53, EYAS 1.60, EYNOA 1.67, τόσο σε λευκούς όσο και σε φωτοχρωμικούς Sensity και Sensity Dark (Brown, Grey, Green) και σε πολωτικούς Polarized (Brown, Grey, American Grey)
• Δύο μήκη καναλιών 11mm, 14mm, με addition 0.75 έως 3.50
Διαθέσιμες επιστρώσεις:

  • SHV (SUPER HI-VISION)
  • HVLL (HI-VISION LONGLIFE)
  • BLC (BLUE CONTROL)
  • HVLL UV CONTROL (HI-VISION LONGLIFE UV CONTROL)
Μεγάλη προσφορά στους πολυεστιακούς φακούς DAYNAMIC και στους HOYA RX TRUE FORM απο την Unilens έως τις 31/12/2020.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις φθινοπωρινές μας προσφορές!

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα Unilens Βιομηχανία Επεξεργασίας Οφθαλμικών Φακών www.unilens.gr

Share with your friends
Tags: