GEMALENS 55 AC

Μηνιαίοι Φακοί Επαφής Υδρογέλης
Οptimum Aberration Control

Αναγνωρισμένοι για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τους οι φακοί επαφής υψηλής ευκρίνειας GEMALENS 55 ΑC, λόγω της καινοτόμου κατασκευής τους – Οptimum Aberration Control, αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη των αναγκών της όρασης.

Η αδυναμία ενός οποιουδήποτε οπτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου οφθαλμού, να εστιάζει σε ένα σημείο ακτίνες φωτός που περνούν ταυτόχρονα από το κέντρο και την περιφέρεια του, προκαλούν σφαιρικές εκτροπές, δηλαδή παραμο-ρφώσεις που επηρεάζουν την ποιότητα της όρασης.

Η τεχνολογία Οptimum Aberration Control αποτελεί μια εξελιγμένη μέθοδο γεωμετρικής κατασκευής ιδανικών ασφαιρικών καμπυλοτήτων με προσθήκη εμπρόσθιων ελλειψοειδών επιφανειών, οι οποίες όταν εφαρμόζονται στον κερατοειδή μειώνουν τις διαταραχές της όρασης, επιφέροντας έτσι βελτίωση της οπτικής οξύτητας σε όλες τις αποστάσεις, αύξηση του βάθους του πεδίου όρασης και μέγιστη ευαισθησία της αντίθεσης (contrast), τείνοντας έτσι να ελαχιστοποιούν στο μέγιστο το σύνολο των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης.

Συνηθισμένα φαινόμενα από την χρήση φακών επαφής, όπως η μειωμένη νυχτερινή όραση, η χαμηλή αντίθεση των χρωμάτων καθώς και οι ενοχλητικές λάμψεις, εξαλείφονται.

Πλεονεκτήματα – Οφέλη:

  • Οptimum Aberration Control – Ασφαιρική γεωμετρία κατασκευής:
  • Ρύθμιση των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης στην κάθε διοπτρία για βέλτιστη οπτική οξύτητα, ευαισθησία αντίθεσης και ποιότητα όρασης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ανεξάρτητα από το ύψος της συνταγής. Όραση υψηλής ευκρίνειας (HD) για μειωμένο θάμβος και άλη, από τις πηγές φωτός.
  • Με ειδική λέπτυνση των άκρων τους για εξαιρετική άνεση και αίσθηση του φακού καθ’όλη τη διάρκεια της χρήσης τους.
  • Με δοκιμασμένο υλικό κατασκευής για σταθερή απόδοση και αντοχή.
  • Με φίλτρο UV για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Με ελαφρά γαλάζια απόχρωση χειρισμού για εύκολο χειρισμό, τοποθέτηση και αφαίρεση του φακού στα μάτια και την θήκη τους.
ΤΕΧΝΙΚA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA
ΥΛΙΚΟMETHAFILCON A
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ55%
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑAspheric- Οptimum Aberration Control
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ14.2 mm
ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ8.60 mm (k-readings: 7.20 mm – 8.10 mm)
ΙΣΧΥΣ+6.00D έως -12.00D
(+4.00D έως -6.00D ανά 0.25D)
(+4.00D έως +6.00D ανά 0.50D)
(-6.00D έως -12.00D ανά 0.50D)

GIVE YOUR EYES THE BEST!

Αποκλειστική Διάθεση: STAND GEMA
www.standgema.gr | www.facebook.com/standgema | www.instagram.com/standgema

Share with your friends
Previous Post

ESSENCE

Next Post

GEMALENS CRYSTAL