Carl Zeiss Vision Sunlens

Inspiration made by Carl Zeiss technology

Η γόνιμη μακροχρόνια συνεργασία (πλέον των 50 χρόνων) και η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον Οίκο Carl Zeiss Vision Sunlens, καθιστά την Opticomm Hellas έναν από τους πιο δυνατούς συνεργάτες παγκοσμίως.
Η εταιρεία Carl Zeiss Vision Sunlens είναι το τμήμα του group Zeiss που είναι αφιερωμένο στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή υψηλής ποιότητας plano χρωματιστούς φακούς ηλίου.
Η συλλογή φακών ηλίου Carl Zeiss Vision διατίθεται από την Opticomm Hellas σε περισσότερες από 120 ετοιμοπαράδοτες αποχρώσεις υψηλής απόδοσης, 4 βάσεις (2-8), 5 διαφορετικά μεγέθη (από 70-85mm), εσωτερικές λειτουργικές επιστρώσεις και αντι-χαρακτικούς καθρέπτες ακολουθώντας τα χρώματα των τάσεων της μόδας και προσφέροντας 100% προστασία από τις ακτίνες UV. Φακοί οργανικοί (CR39), Polyamide/Nylon (PA), Polycarbonate (PC) καλύπτουν διαφορετικές χρήσεις και ανάγκες των οπτικών και τελικών καταναλωτών, όπως εξαιρετική καθαρότητα και απόδοση όρασης, συμβατότητα με τα διαφορετικά υλικά των σκελετών, μεγαλύτερη προστασία για σπορ δραστηριότητες κλπ.
Ολοι οι φακοί συνοδεύονται από την κάρτα γνησιότητας και εγγύησης ποιότητας Carl Zeiss Vision Sunlens.
Το group Zeiss σήμερα δραστηριοποιείται παραγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες και σε διαφορετικά τμήματα της οφθαλμικής αγοράς όπως μικροσκόπια, ιατρικά μηχανήματα, βιομηχανικές μετρήσεις υψηλής τεχνολογίας, οφθαλμικούς φακούς και φακούς ηλίου.

Οι φακοί πλάνο ηλίου παράγονται από την Carl Zeiss Vision Sunlens dept και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas.

OPTICOMM HELLAS -Αθανάσιος Κωτσόβουλος
Τηλ: 210-8654150 | [email protected]
www.opticomm.gr

Share with your friends
Previous Post

IYOKO INYAKÉ

Next Post

KOIS OPTICS