175 χρόνια ZEISS – 175 χρόνια καινοτομίας!

Η ιστορία της ZEISS χρονολογείται από το 1846 όταν ο Carl Zeiss ίδρυσε ένα εργαστήριο μηχανικής και οπτικής ακρίβειας στην Ιένα της Γερμανίας και ξεκίνησε την παραγωγή μικροσκόπιων. Από τότε η εταιρεία ZEISS έχει συνεισφέρει με τεχνολογικές λύσεις σε πολλές βιομηχανίες.

Γνωρίζατε ότι πάνω από το 80% των μικροτσίπ κατασκευάζεται βασισμένο στην τεχνολογία της ZEISS;

Γνωρίζατε ότι η ZEISS συνεισφέρει και στην ασφάλεια των αεροπλάνων; Πολλές αεροπορικές εταιρείες διασφαλίζουν την ασφάλεια πτήσης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μετρήσεων της ZEISS για τον ποιοτικό έλεγχο. Επίσης, η τεχνολογία της ZEISS χρησιμοποιείται και σε προσομοιωτές πτήσης!

Γνωρίζατε ότι είναι μέρος και των αγώνων Formula1;
Η ZEISS παρέχει τον σχεδιασμό μετρήσεων στις μηχανές των αγωνιστικών αυτοκινήτων F1 και το λογισμικό για τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής τους απόδοσης.

Γνωρίζατε ότι 36 βραβεία Νόμπελ έχουν απονεμηθεί χάρη στα μικροσκόπια της ZEISS; Συγκεκριμένα ο Robert Koch, χρησιμοποιώντας μικροσκόπιο ZEISS, παρέλαβε το βραβείο Νόμπελ για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την φυματίωση.

Γνωρίζατε ότι η ZEISS δημιουργεί ακόμη και προβολείς για πλανητάρια, που μπορούν να αναπαράγουν μέχρι και 9100 αστέρια;

Γνωρίζατε ότι τα ερυθρά αιμοσφαίρια έγιναν για πρώτη φορά ορατά χάρη σε ένα μικροσκόπιο ZEISS;

Γνωρίζατε ότι οι φακοί ZEISS έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο Hollywood; Σκηνές από Lord of the Rings, Avatar, Gravity και Perfume έχουν γυριστεί με φακούς ZEISS.

Γνωρίζατε ότι ο Neil Armstrong δεν ήταν μόνο ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη σελήνη, αλλά και ο πρώτος φωτογράφος; Η NASA είχε επιλέξει την φωτογραφική κάμερα Hasselblad με φακούς ZEISS.

Γνωρίζατε ότι οι ιατρικές τεχνολογίες της ZEISS χρησιμοποιούνται για μικροχειρουργικές επεμβάσεις; Περισσότερες από 15 εκατομμύρια επεμβάσεις καταρράκτη πραγματοποιούνται με χειρουργικό εξοπλισμό-συστήματα της ZEISS.

175 χρόνια ZEISS, 175 χρόνια γιορτάζουμε μαζί σας!

ZEISS i.Profiler Plus

Ακριβή αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο!

Με το ZEISS i.Profiler Plus μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια
ενδελεχή ανάλυση των ματιών του καταναλωτή, αποκτώντας πολύ γρήγορα μια ολοκληρωμένη εικόνα των προσωπικών δεδομένων των ματιών του. Έχοντας στη διάθεσή σας το προσωπικό προφίλ του καταναλωτή και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, μπορείτε να παρέχετε στον πελάτη σας τους κατάλληλους φακούς που ικανοποιούν απόλυτα τις ατομικές του ανάγκες.
Το ZEISS i.Profiler Plus ξεχωρίζει από τα συμβατικά κερατοδιαθλασίμετρα: είναι διαθλασίμετρο, τοπογράφος κερατοειδούς ATLAS και κερατόμετρο. Η πλήρης αυτοματοποιημένη διαδικασία μέτρησης, με εύκολη στη χρήση οθόνη αφής, επιτρέπει τη μέτρηση και των δύο ματιών σε περίπου 60 δευτερόλεπτα. Η κατανομή διαθλαστικής ισχύος του ματιού αναλύεται και αντιπροσωπεύεται σε ολόκληρο το διάφραγμα της κόρης.

Πλεονεκτήματα Οπτικού:
• Λειτουργεί ως εργαλείο πώλησης για την διερεύνηση της καλύτερης προσωποποιημένης λύσης για τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.
Αναδεικνύει τις επαγγελματικές σας ικανότητες και γνώσεις.
• Παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση για την κατάσταση της όρασης του καταναλωτή και την οπτική του απόδοση.

Η λύση στον σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής:

ZEISS Officelens με Digital Inside® Technology.

Η απόλυτα εξειδικευμένη λύση που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα μέγιστης ευκρίνειας όρασης στην απόσταση εργασίας που εξυπηρετεί:
• για έντονο διάβασμα,
• για απόσταση οθόνης έως και 2 μέτρα και
• για απόσταση δωματίου έως και 4 μέτρα.
Η χρήση του υπολογιστή έχει μπει στην καθημερινότητά μας και στον τρόπο που εργαζόμαστε. Ο διοπτροφόρος λόγω της χρήσης οθονών κατά την εργασία του καλείται να αντιμετωπίσει διαφορετικές αποστάσεις όρασης. Τα κοινά γυαλιά δεν έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε υπολογιστή, με αποτέλεσμα να αναγκάζουν τον χρήστη να ταλαιπωρείται ή να προσαρμόζει το κεφάλι του σε μια προσπάθεια να δει την οθόνη, το πληκτρολόγιο και τα αντικείμενα στο γραφείο.
Στην περίπτωση που ο διοπτροφόρος έχει επιλέξει φακούς μονής όρασης, αναγκάζεται να γύρει μπροστά το σώμα του για να εστιάσει στο αντικείμενο της προσοχής του (οθόνη υπολογιστή) με αποτέλεσμα να κάνει περιττές εκτάσεις του κορμού και του αυχένα.
Ενώ εάν έχει επιλέξει πολυεστιακούς φακούς, αναγκάζεται να σηκώσει το κεφάλι του για να εστιάσει στην οθόνη του υπολογιστή, καταπονώντας τους ώμους και τον λαιμό με περιττές κινήσεις. Οι φακοί ZEISS Officelens με την Digital Inside® Technology ανταποκρίνονται στη νέα πρόκληση του ψηφιακού κόσμου και προσφέρουν στον διοπτροφόρο καθαρή και άνετη όραση όλη την ημέρα και σε όλες τις αποστάσεις.

Τα οφέλη για τον διοπτροφόρο:
1. Καθαρή οπτική οξύτητα για κοντινή έως ενδιάμεση απόσταση όρασης με ζώνες ευρείας όρασης.
2. Άνετη και φυσική όραση στο γραφείο και για όλες τις δραστηριότητες σε κοντινή και μεσαία ζώνη όρασης.
3. Άνετη στάση κεφαλής και σώματος.

Carl ZEISS Workplace Lenses:

Οι καλύτεροι σχεδιασμοί για τις απαιτήσεις στον χώρο εργασίας.
Work & Office HD
  • Πολυεστιακός σχεδιασμός για άνετη και ξεκούραστη όραση στην κοντινή και μεσαία απόσταση.
  • Επιτυγχάνει ευκρίνεια και σταθερότητα στην όραση χάρη στην τεχνολογία WorkProfile Optics.
  • Άριστη απόδοση σε κοντινή-μεσαία απόσταση έως 3 μέτρα.
Work & Read HD
  • Πολυεστιακός σχεδιασμός για άνετη και ξεκούραστη όραση στην κοντινή και μεσαία απόσταση.
  • Επιτυγχάνει ευκρίνεια και σταθερότητα στην όραση χάρη στην τεχνολογία WorkProfile Optics.
  • Άριστη απόδοση σε κοντινή-μεσαία απόσταση έως 1,5 μέτρο.
Access A+B HD
  • Σύγχρονος δυναμικός σχεδιασμός, με ενισχυμένο προφίλ έναντι ενός απλού φακού μονής όρασης για κοντά, που διευκολύνει την πολύωρη ενασχόληση με ψηφιακά μέσα καθώς και την εργασία γραφείου.
  • Αρμονικά διαμορφωμένη φυσική όραση στην κοντινή και μεσαία ζώνη.
  • Εύκολη προσαρμογή
  • Σχεδιασμένος ειδικά για χρήση Η/Υ
  • Δυνατότητα επιλογής απόστασης εργασίας – διαβάθμιση απόδοσης.
Share with your friends
Previous Post

Nike Vision

Next Post

CE#3 DISCOVER THE BRANDS