#PARIS PARADIS – 2022

Παρίσι, Πόλη της φαντασίας, Πόλη της δημιουργίας.

Εμπνευσμένες από την αύρα της πόλης, οι φωτεινές εικόνες προβάλλουν τη νέα συλλογή Peter and May σε διάφορους μοναδικούς παρισινούς δρόμους, όπως στο Cité Paradis μπροστά από το Libertino, στη λεωφόρο Haussmann στο Grands Magasins, ή στην Place de la Madeleine, όπου λίγα μέτρα μακριά οι ιδρυτές κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συλλογή.
Οι αποχρώσεις της νέας σεζόν είναι φωτεινές και πικάντικες, σαν προέκταση του καλοκαιριού:
LAVANDE, CRYSTAL SUNRISE, YELLOW TORTOISE. Η συλλογή PARIS PARADIS 2022 επιβάλλει την ανάγκη για χρώμα, φρεσκάδα και έντονη ατομικότητα. Ντύνει τόσο όσο φοριέται και απεικονίζει την ιδέα μιας απλής και απαραίτητης χαράς της ζωής.
Από το 2012, η επιθυμία των σχεδιαστών είναι να προσδώσει γοητεία, σύγχρονη κομψότητα και αυτοπεποίθηση στο καθημερινό στυλ κάποιου: αυτό είναι το παριζιάνικο πνεύμα.
Αυτή τη σεζόν, επανεκδίδει το μοντέλο SISTER που πρωτοκυκλοφόρησε όταν δημιουργήθηκε η πρώτη συλλογή, εμπλουτίζοντάς το με τα νέα, εκσυγχρονισμένα και διακριτικά στοιχεία της μάρκας.
Μαζί με το νέο οράσεως μοντέλο PERLE, συμπληρώνουν τη συλλογή LT LIGHT, που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο και αποτελείται από λεπτές πάστες με στρογγυλεμένες γραμμές που προσθέτουν μια φυσική λάμψη στο πρόσωπο.
Τα μοντέλα ηλίου GOOSE και ANGEL καθώς και τα οράσεως JEANETTE και MAMA, είναι κατασκευασμένα από πιο παχύ υλικό, ισορροπώντας τέλεια τους έντονους όγκους και τις καθαρές γραμμές.
Τα γυαλιά ηλίου είναι εξοπλισμένα με ημί-επίπεδους φακούς μέγιστης προστασίας UV400, με πολλαπλές εσωτερικές επιστρώσεις, ενώ σε ορισμένα σχέδια έχουν χρησιμοποιηθεί πολωτικοί φακοί.
Όποτε είναι εφικτό από τα υπάρχοντα αποθέματα της Mazzucchelli, επιλέγεται η οικολογική εκδοχή υλικών. Αυτή τη σεζόν, το BLACK, το CRYSTAL και το SAGUARO είναι κατασκευασμένα από βιώσιμη πάστα και τα χρώματα ονομάζονται “BIO”.

MAMA
SISTER
PERLE
JEANETTE
ANGEL
GOOSE

www.nataliaklimi.com[email protected] • + 30 6979 133 679

Share with your friends