Η Άνοιξη είναι πάντα μια αφορμή

“Forget your worries, stop rushing and begin to hope, to live, to believe.
You realize, that spring is naturally, ...a Time to start over!”

Είναι ο καιρός που πρέπει να ονειρευτείς, να κλείσεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου. Μπορείς να το κάνεις; Σε προκαλούμε!
Στο EyeMagazine ψάχνουμε πάντα αφορμές για το καινούριο…

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Tην άνοιξη η αξονική κλίση της Γης στρέφει το βόρειο ημισφαίριο προς τον ήλιο, η διάρκεια της ημέρας αυξάνεται, σταδιακά, κατά αρκετές ώρες και το φως της ημέρας διαρκεί περισσότερο από 12 ώρες.
Το ημισφαίριο αρχίζει να ζεσταίνεται σημαντικά χωρίς να έχει ακόμη υπερβολική ζέστη, γι’ αυτό και θεωρείται ο ιδανικότερος καιρός από όλες τις εποχές του χρόνου, γεγονός που ευνοεί την ανθοφορία και τη φυτική ανάπτυξη!

Και η Άνοιξη είναι πάντα μια αφορμή. Η εποχή που οφείλει το όνομά της στο ρήμα με την πιο ρεαλιστικά δηλωμένη αισιοδοξία στέκεται πάντα ως αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα άνοιγμα στο καινούριο, σε εκείνο που ξεκινάει τώρα τη ζωή του ή αλλάζει τα δεδομένα του και χτίζει πάνω σε μια νέα βάση. Ο καιρός περνάει γρήγορα και οι αριθμοί αυξάνονται:
17 περιοδικά, 3 εκθέσεις και οι ιδέες γίνονται περισσότερες, πολλαπλασιάζονται και εκείνο το πρώτο δειλό βήμα άρχισε να ανοίγει, να παίρνει μορφή και να φτιάχνει μια μεγάλη τάση για να χωράει κάθε τι καινούριο.

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια πανδημίας, επιστρέφουμε διαφορετικοί, αλλά και ανανεωμένοι. Η ζωή συνεχίζεται και μας συνεπαίρνει… επιμένουμε λοιπόν να γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης, γιατί αρνούμαστε πλέον να μας καθηλώνει ένας ιός.

Το δεύτερο μέρος του περιοδικού είναι αφιερωμένο στη CircumEye#3. Ένα αφιέρωμα με πολλές εικόνες και λίγο κείμενο γιατί μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Στο απόλυτο γεγονός του κλάδου, συμμετείχαν 74 Brands που μοιράστηκαν με τους επισκέπτες την κουλτούρα τους και τις ιδέες που τα διαφοροποιούν!

“Σκέφτομαι πως ξεκίνησε όλη η διαδικασία προετοιμασίας της ιδέας της CircumEye και πως με τόσο αγώνα, επιμονή και ξενύχτια, φτάσαμε να παρουσιάσουμε ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει να δείξει ο κλάδος”.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας και τη συμμετοχή σας στην επιλογή των ημερομηνιών της CircumEye#4 η οποία θα επιστρέψει στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2022 ακόμα πιο ανανεωμένη!
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του EyeMagazine, περιηγηθείτε στις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας.
Ελπίζουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα.

Να χαρούμε μια ακόμη Άνοιξη, γεμάτοι υγεία!
Share with your friends
Previous Post

Ανεύρεση υπαλλήλου

Next Post

Κερατίτιδα από ακανθαμοιβάδα