Empowered by lightness

Νέα συλλογή Silhouette

Η αίσθηση της ελαφρότητας κάνει τα όρια να εξαφανίζονται, ανοίγει τα μάτια σε ασύλληπτες ευκαιρίες και δημιουργεί νέα μονοπάτια. Αυτή η βασική πεποίθηση είναι που μετατρέπει τα οράματα σε πραγματικότητα και τους ανθρώπους σε οραματιστές. Το σλόγκαν “Empowered by Lightness” της νέας συλλογής της Silhouette, αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της στρατηγικής επικοινωνίας, ενώ ενσωματώνει πλήρως το συναίσθημα της ελευθερίας στη νέα της εικόνα.

Η διαφημιστική καμπάνια της αυστριακής εταιρίας, ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2022 και στοχεύει να ενδυναμώσει την επικοινωνία της παγκοσμίως.
Με την ανανέωση της στρατηγικής της η Silhouette επιθυμεί να αυξήσει τη ζήτηση για το brand αλλά και να το αναπτύξει περαιτέρω σε όλες του τις πτυχές και σημεία επαφής.

Διαφημιστική εκστρατεία 360 μοιρών
Η νέα διαφημιστική εκστρατεία θα προβάλει την collection Purist ξεκινώντας από τα τέλη Φεβρουαρίου στο silhouette.com και σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα σε όλον τον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί για να “αιχμαλωτίζει” τις ομάδες – στόχους της Silhouette σε ένα παιχνίδι διαφορετικών προοπτικών και συναρπαστικών σχημάτων και αντιθέσεων, αναδεικνύοντας τα εκλεπτυσμένα, ελαφριά και καινοτόμα σχέδια της μάρκας. Εστιάζει σε stories που θα ανεβάζουν γνωστοί influencers στους ακόλουθούς τους.
Επίσης μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στα social media θα γίνονται διάφορες προωθητικές ενέργειες και εντυπωσιακές αναρτήσεις για να προωθηθεί η νέα εικόνα της Silhouette ακόμα περισσότερο. Μια στρατηγική online media campaign θα αποκαλύπτεται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας.

Αποκλειστική διάθεση: ΣΥΚΑΡΑΣ, www.sicaras.gr

Share with your friends
Previous Post

Sensity 2

Next Post

Αναβάθμισε την ψηφιακή εικόνα του καταστήματός σου με το Μyoptician